Szerintetek nem kernek el brutal sok penzt anyosomek tolunk rezsire es kajara?
A baratomhoz koltoztem, aki 50-50% ban tulajdonos az anyjaval a csaladi hazban amiben elunk.A paromtol 40 ezret, paromtol 40 ezret ker el havonta, ebbe benne van a rezsi es a fo etel. Telen fejenkent plusz 15 ezret ker el mert ugye tobb gaz fogy a futes miatt. A kajak atlagosak, pl krumplisteszta,porkolt stb.
Ebben a honapban 110.000 ft ot adtunk neki oda en ezt sokallom. Nektek mi a velemenyetek?
anyáék is nagy házban élnek, de még anyósomék is, nekik is 100 körül megy el
sőt én házban laktam Albérletben és kijöttem 80 ból is egyedül.
Hát biztos nem fizetnék az anyóssal való együttélésért ennyit. Nekünk téli hónapokban sincs együtt 60 a lakbér + rezsi mindenestül, fűtés nélküli hónapokban meg -15 ezer lemegy belőle.
Mi 110-et kajával, mindennel együtt nem költünk, de ha költenénk is, legalább magunk vagyunk, nem a szülőknél.
ez tök reális
ha külön mentek csak az albérlet 80 már ha találtok enyiért
még a kaját is megkapjátok enyíiért külön sokkal drágább lesz
Elég soknak tűnik, de kérdés mennyi a rezsi, mennyi kaját csinál. Egy átlag lakás rezsije sztem 30-40 ezer, fejenként 10-15, egy ilyen kaja kajáldában kb 700ft, az havi 20-as ha minden nap eszel...csak épp maga az alapanyag összességében olcsóbb. Na meg szerintem szülőként inkább támogatni kellene nem lehúzni.
Első körben én megmondanám hogy bevásárlás után mutasson blokkot, és az alapján számolható a harmada, mutassa meg a pontos számlákat.
"Külön se fogtok jobban kijönni, kivéve ha tényleg minden filléren spóroltok szigorúan!"
Az lehet, de cserébe nem lesz +1 fő a lakásban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!