Egy ilyet hogy lehetne kedvesen megmondani?
Én elolvastam. Szerintem azt kellene tenned, hogy vagy megmondod hogy nem mégy ha ezután is így fognak veled viselkedni vagy ha meg mégis menni akarsz mindenképp, akkor szerintem egész egyszerűen te is csinálj magadnak ott programot, mégha nem is lenne hozzá társaságod akkor is. Például menj el te is vásárolni. Hátha észreveszik magukat. Esetleg ha anyádék csinálnak valami programot mondd hogy menni akarsz, de ha úgy gondolod, mehetsz egyedül.
Hány éves vagy?
A gyerekek erről nem tehetnek, ők szeretnek, nekik ünnep a Te érkezésed.
Játszóra, gyerekházba el tudod őket vinni? Fagyi ilyesmi?
Igazából ez tényleg csak a gyerekek anyjának meg anyudnak pihenés. És hidd el, tisztában vannak azzal, hogy ez Neked nem az. De ugye nekik ez így kényelmes.
Miért kéne kedvesen mondani? Inkább határozottan mondd, hogy átmenjen az üzenet.
"szeretek ott lenni és őket is szeretem, de úgy érzem, hogy velem szemben nem fair, hogy bébicsősznek vagyok ott. Nekem ez nem kikapcsolódás. Ha a tesóim lennének, akkor sem akarnék ennyit velük lenni. ... ne is várják tőlem és a gyerekeknek is legyen megmondva hogy nem fogom a kezüket pihenés nélkül"
Szerintem így pont jó lesz.
"Több mindenre csak legyint és sose lesz változás."
Akkor legyél te is olyan: amikor visszaküld a gyerekekhez, csak legyints, és csinálj azt, amit akarsz. Csak rajtad múlik, hogy mit csinálsz meg mit nem.
Anyukák dolgoznak? És te? Mert ha te csak suliba jársz és egész nyáron a feneked vakargatod kb, akkor talál kibírhatod, főleg, ha ingyen van koszt és kvártély. Vagy nem mész. Gondolom ebben az a poén, hogy a szülők végre kikapcsolódhatnak, főleg ha egész évben melóznak.
De ha neked ez sok, nem muszáj menni gondolom. De ezzel főleg a gyerekeknek okozol csalódást. Biztos, hogy nem lehet kibírni? Abból tuti balhé lesz (és jogosan), ha te sztrájkolsz, de azért nyaraltassanak, mert az életben kb semmi nincs ingyen, jó, ha megszokod.
De bocs, ha valamit félreértettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!