Hogyan tudnám viszonylag kedvesen megmondani az osztálytársaimnak, hogy nem adom oda a leckét? Már elegem van belőle, hogy sose képesek megcsinálni csak lemásolni a szünetben.
Figyelt kérdés
2013. szept. 17. 17:35
1/7 anonim válasza:
Mondd azt, hogy most odaadod, de holnap ő adja oda neked. Persze te is megcsinálod, de legalább tudni fogja, hogy merre hány méter.
2/7 anonim válasza:
Vagy csak egy részt engedj meg nekik leírni
(Bár az sem szép dolog)
Csinálják meg maguk
3/7 anonim válasza:
Eddig minek adtad oda?
Legalább a barátaid?
4/7 anonim válasza:
Én oda-oda szoktam adni a házit, de saját magukat csapják be! Ez később az ő kárukra fog menni. Van 1-2 gyerek akiket nem bírok, de folyton elkérik tőlem a házit szünetben. Ilyenkor egy papírra rossz megoldásokat írok rá, és azt mondom, hogy a papírra írtam a megoldást, ami a füzetben van az rossz. Mivel szünet van, nincs ideje akadékoskodni, így lemásolja a rosszat. Amikor ezek után látja a tanár, hogy rossz a házija, őt hívja ki a táblához felelni, és leég mindenki előtt.
5/7 anonim válasza:
Én is azt ajánlom, hogy "rosszul" add oda nekik a házifeladatot.. :) Abból megtanulják a dolgokat. Vagy egyszerűen mondd azt, hogy sajnos neked sincs kész. Vagy csak ne add oda és kész, megmondod, hogy bocsi, de te ezzel dolgoztál. Ha ezen megsértődnek, akkor úgy kell nekik.
6/7 anonim válasza:
Én jobbat tudok. Nekünk azt mondták, hogy az osztályfőnökit kap, aki odaadja a füzetét a másiknak, hogy másolja le. Nem az aki másolta, hanem az, aki odaadta, hogy másolja. Mi erre hivatkozunk, ha elkérik:)
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!:)
2013. szept. 18. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!