Szerintetek van-e jogom megsértődni? Vagy ez máshol is igy van?
mennyi ideje vagy együtt a férjeddel? mert ha már évek óta,akkor igaza mondás: Néma gyereknek anyja se érti a szavát. Náluk mások a szokások,szólj!
OFF: az én apukám is vajdasági magyar,és soha nem ír vagy beszél így! (belegondoltál egyébként mekkora hülyeséget írtál? Hogy így beszéltek is? :) Pl: akkor ti így beszéltek: "Akk mit csináljunk moziba menjünk vö buliba. csö haza kell mennem mö át kell öltözni hö jól nézzek ki"
/kiejtés szerint irtam/
Ezt szimplán lustaságnak nevezik,amit csinálsz :) És ahelyett h megsértődnél,inkább fogadd meg a tanácsokat és írj helyesen.
Hello,én irtam ma 11.51kor.
Semmi bajom a határon túli magyarokkal,mint irtam apukám is az. Nem is értem miért írtad amit. Szerintem akik mondták h figyelj jobban a helyesírásodra nem bunkóságból mondták. Ha határon túli magyar vagy legyél rá büszke,h te igenis tudsz helyesen irni. Persze,ha az ember gyorsan ir vmit,természetes h rövidít,de a tiedben túl sok volt,meg az a buta szöveg amivel takaróztál "különben vajdasági magyar vagyok és nálunk igy szokás beszélni és irni"
Légyszíves kicsit vegyél vissza ebből a bunkó,arrogáns stílusból,mert az Offok közt még a kérdésedre is jött válasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!