Szerintetek van-e jogom megsértődni? Vagy ez máshol is igy van?
Kétszeri olvasásra tudtam csak megérteni hogy miről is írsz(túl sok a rövidítés meg a sok három pontozás is zavaró nekem. A tördelésről nem is beszélve).
Hogy a kérdésre is válaszoljak: Ők egyszerűen Bunkók
Ugyanmár, én nem foglalkoznék ilyennel,
Ha átmennék anyósékhoz, és már nem először járok ott mint ahogy te, akkor simán kiszolgálnám magam..
Te nem érzed magad családtagnak? vagy mi?
Ha azért szólnak rád, hogy ki merted szolgálni magad, na azon lenne okod megsértődni!
Az meg, hogy ha hozzád jön valaki, és te egyből körbeugrálod, a te bajod..
Én mutatnék 3 irányba, arra van a kanapé, arra a hutő arra meg a wc.
"Hozz valamit nekem is és tedd le magad"
Aztán csók..
ma 15:42
1. Őt meg se kinálják kajával akkor miért nyulna hozzá a kájukhoz?
2. Az ő anyós olyan bunkó, hogy nem mondta neki azt, hogy szolgálja ki magát ott a hütő!
Ha téged nem kinálnak meg kajával akkor fogod magad és kinyitod más hütőjét? Ugye ezt te se gondoltad komolyan!
Ha engem nem kinálnak meg én baromira nem vagyok rászorulva más kajájára, és nem fogok a szaros kajájához hozzányulni!
Na jó, két dolog.
1. A mai tinik kezdték el ezt a magyar nyelv elleni merényletet, hogy "akk" az "akkor" helyett, "am" az amúgy helyett...stb. Felnőtt, értelmes ember így nem beszél /ír, hiába "divat" most ez a fiataloknál.
2. Az igaz, hogy ezt a szöveget nem nyelvtani szempontból kell elemezni, de ne haragudj ez már sok (k)...
Legalább ne buktatnád le magadat. Ráadásul szerintem nagyon is tisztában vagy a helyesírásoddal, és "túljátszod". Ha nem, akkor ez a te bizonyítványod....
Most miért a helyesirásával vagytok elfoglalva mikor ilyen bunló anyósa van ennek a kérdezőnek és igy is van elég baja!
Megjátszátok itt a nagy okos értelmes tudálékos szép helyesirókat, közbe meg nem tudtok egy értelmes tanácsot adni a kérdésére!
Kotródjatok innen, ne kötekedni gyertek ide!
Szerintem is illett volna, de ki tduja, ők hogyan éltek, ne felejtsd el, hogy az emberek mást tartanak természetesnek. Neked lehet, hogy alap, hogy udvariasan megkínálod őket, de sajnos nem mindenki van ezzel így.
Esetleg legközelebb szólhatsz,hogy:
" Nahát, remekül néz ki ez a köret, megkóstolhatom?"
Csak ezt ne gúnyosan add elő, hanem mintha tényleg őszintén el lennél ragadtatva az ételtől. Talán észreveszik magukat... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!