Szerintetek van-e jogom megsértődni? Vagy ez máshol is igy van?
Egyszerűen bunkók.
Szerintem nem ehhez az emberhez kellett volna hozzámenned, de biztos vagyok benne, hogy ezen már te is elgodolkodtál.
Legalább a férjednek meg kellett volna kérdeznie.
Ha tudsz akkor szerintem keress másik családot, hacsak nem egész életedben ilyeneket akarsz átélni.
Gondolom úgy vannak vele, ha akarsz valamit, akkor szolgáld ki magad. :S
Kérdezd meg, hogy ihatsz-e egy kávét vagy ha éhes vagy, akkor marad-e még egy kicsi neked is. Sajnos szerintem mást nem tudsz tenni.
Annak nem látom értelmét, ha legközelebb mennek hozzátok, akkor Te leszel a bunkó és nem kínálod meg őket semmivel, azzal csak azt éred el, hogy még ellenségesebbek lesznek. Szerintem :)
tudod szerintem jogosan sértődtél meg. normális emberek legalább megkérdezik ,hogy eszel vagy iszol valamit? de nem még ők ezt sem, pedig te sokat tettél értük mikor ők nálatok voltak. szóval szerintem jogosan sértődtél meg.
egyébként ha valaki nálunk van alap,hogy megkínáljuk valamivel...nem még az, hogy hagyjuk,hogy bámuljanak ahogy mi eszünk:S:/ ez nagyon nagy bunkóság.
Hát ez tényleg nagy parasztság volt tőlük már elnézést...
Nálunk is úgy szokás én is úgy lettem nevelve,ha jön bárki,rokon,ismerős megkínáljuk... nekem nem is lenne pofám úgy enni más előtt,hogy meg sem kérdezem,hogy kér -e,vagy,hogy ne öntsek neki valamit...
Hallottam mástól is ilyen sztorit,hogy az apja családjánál ugyanez volt...
Elég gáz. És amúgy tök jogosan sértődtél meg...
És a férjed ilyenkor nem szól semmit?
ma 15:26
Az még a jobbik eset ha megkinálnak abból amit viszel, nekem volt olyan hogy éhesen elmentem vendégségbe és 2 nagy doboz süteményt vittem hogy majd eszek belőle akkor én is. Odaadtam a házi gazdának ő vigyorgott hogy milyen kedves vagyok köszöni szépen utána pedig szépen kivitte a konyhájába és bedugta a szekrényébe, esze ágában se volt felbontani és megkinálna a nagy rakás sütiből amit igazándiból azért vittem, hogy közösen megegyünk! Mivel én fizettem ki ezért illett volna felbontani és megkinálni engem de hát sokan nem ismerik az ETIKÁT!
Ez van ezek birkák sose fognak megváltozni!
Ha nálam feljön valaki sose tenném meg hogy előtte zabálok ő meg csorgatja a nyálát ez már bunkóság!
15:27-> szerintem nem a férje tehet erről,hogy ilyen a családja... miért kéne emiatt más családot keresnie,főleg,ha szeretik egymást a férjével? :)
Ha szeretsz valakit,akkor el kell,hogy fogad,ha kicsit hangyás is a családja...:S
ma 15:30
Szerintem te vagy 16 éves szintén blöki!
Mégis mit csináljon ez a néma gyerek kérdező? "Héjj kinálj már meg kajával b@szd meg én is éhes vagyok" Igy gondoltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!