Miért nem tekintenek rám nőként a pasik?
Ja mintha csak a saját gondolataimat olvasnám 19 évesen...Hidd el, nem kell neked semmilyen pszichológus csak valami sikerélmény. Azt is hidd el, hogy ami késik nem múlik. Egy tündérlánynak képzellek el és tudom milyen rossz amikor másokat kézenfogva látsz és te is szeretnéd, de nem mersz - hú de sokat szenvedtem ettől én is mert nem értettem mi a franc van velem...
Velem igazából az volt, hogy féltem a férfiaktól. Na ezen kell valahogy túllépni. Valami önbizalom növelő dolgot találni és közvetlenebbnek, lazábbnak lenni és aztán jön majd a le sem bírom vakarni magamról a pasikat probléma.
Szóval íratkozz be valahova ahol rá vagy egy kicsit kényszrítve a másik nemmel való kommunikációra és tényleg érdekel a dolog. Kellemest a hasznossal...tudod.
Ne zárkózz elmindenkitől. Az, hogy ki az aki a végén a szíved nyeri, úgyis te döntöd el. Csak ne félj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!