Miért jobb mindenből a gagyit megvenni ötször, mint a jobbat egyszer?
Kérdező:igy jogos.
#11es:22ezerért?!😮 eustockba pont kimenőbe volt,amikor vettem😂
Ne állítsd be úgy azt a 60k-s telefont, mintha luxusösszeg lenne. Még egy középkategóriás telefon ára közelében sincs.
Egyszerűen azért, mert ők nem a minőségre, hanem a mennyiségre költenek. A tv-s hsz-t nem is értem, ki vesz három tv-t? :DD vesz egyet az ember olcsóbban, nem hármat. WTF. Apránként a kis összeg kevésbé szívszaggató, mint a nagyobb. Vagy ott a lehetőség, amit bárki számba vehet, hogy zsugorik. Ennyi.
Igényesség kérdése is. Esetleg megszokás, családi minta.
Amúgy a drágább legtöbbször jobban megéri hosszú távon. Például 9 éve a ballagásomra kaptam 2 adidas pólót. Még mindig hordom őket. Aludni viszont kínai párszáz forintos pólókban alszok (hülyeség, de ez van, ezeket szeretem). Két-három havonta veszek újat, mert szétmennek a mosásban.
Tehát van pénzük, de a gagyit éltetik és nálad zabálják fel a drága márkás nasit.
Na, tudod ki etetne ilyen szarrágókat, drága nasikkal. Vedd csak nekik a şżart, amit otthon is esznek.
Hidd el nem fogják szó nélkül hagyni, hogy nem kapják meg nálad a jussukat.
Nyomorult, hitvány emberek akik a saját anyjukat megszexualizálnák 1 fillérért.
Ismerek nem egyet. Tudod ki etetné, itatná?
Nincsenek általános érvényű szabályok, jó vagy rossz dolgok, amik mindenkire egyformán igazak.
Értékrend, mentalitás kérdése. Régebben tehetős vállalkozó voltam, de pl wc papírból a létező legeslegolcsóbbat vettem meg elvből, illetve egy családias üdülőhelyre jartam nyaralni, mert az tetszett, de nem pofáztam higy erre telik. Képes voltam Porschéval menni a lidlbe megvenni az olcsó wc papírt, de pl ennivalót jófajtát vettem mindig.
Ma meg nemmvagyok már gazdag, így inkább kevesebbszer veszek, de jót pl chips vagy üdítőből. Napokig vizet iszom, de 7vgn jó kólát pl
Élelmiszerek esetén szerintem nem is értik rendesen az íztm Olyan. Apósomek is a lidl-s frissfölt veszik, mert az olcsóbb. Szerintem ocsmány íze van és nem is tejföl, hanem növényi eredetű kotyvalék. Én élelmiszerminőségi mérnök vagyok, szóval harapós vagyok az ilyenekre amúgy is, nem az ár miatt jobb vmi, ok Mizo termékeknél sokszor ugyanaz van különböző csomagolásban. De azért tejföl helyett frissfölt enni szerintem nagyon gáz. De ők nem érzik a különbséget, pedig ég és föld.
A tejjel is ugyanígy vagyok, a lidl-s iszonyú.
A freeway kóla viszont szerintem finom, bár nem úgy mintha kólát innek, hanem mint üdítő.
Viszont cipőkkel is ezt csinálják. Megveszik a kínait és csodálkoznak h 2 hét után kilyukad a talpa. És azt hiszik a nike-nak is ki fog, mert azt hiszik ugyanolyan anyagból van és ugyanott készül. Akkora tévképzeteik vannak az ilyen embereknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!