Bármilyen segítséget, véleményt szívesen fogadok (? )
A Válszolók a bunkók ? Valóban ? De azt még most sem sikerült elmagyaráznod, hogy mire megoldás a " babó ". Istenem, rosszul vagyok tőled... Az ilyenekből, mint te, szoktak válni gyereküket elcsapó " szülők", amikor rájönnek, hogy egy " babó " nem csak illatos, cukimuki csomagocska. Hanem el kell tartani, fel kell kelni hozzá, pénzbe kerül, nem is kevésbe. Beteg is szokott lenni és ordít.
Ekkor rájössz, hogy semmire sem volt megoldás.
Még csak együtt sem éltetek a barátoddal,áruld már el, ugyan mire szülnél ? Tudod, az egy dolog, hogy néha összejárkáltok. De elárulok egy titkot : a kapcsolatok általánan nem a nagy dolgok miatt szoktak megbukni. Hanem az apró, pitinek tűnőkön. Amikor kiderülnek a pici, de annál idegesítőbb szokásaitok. Na, ezeken szoktak múlni.
Drága kislány, irány albérlet, ha nem bírod a csaladot, de az ilyenek, mint te , akik a gyereket látják megoldásnak=eszköznek, ahh... Inkább hagyjuk is....
Miért van szükség egy kisbabára, ahhoz hogy külön koltözzetek a pároddal???
Baba nélkül nem lehet költözni???
Nekem ezt magyarázd el légyszíves, mert ezt nem értem.
🙄
#29-es ne nekem magyarázd, nem én akarok a semmire gyereket. :D
Viszont még mindig kíváncsi vagyok a kérdező gondolatmenetere...
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Nekem nagyon úgy jön le a kerdesed,hogy kamu...
Vagy unatkozol, vagy azt akarod,hogy kapj segítséget,amit talan eladni akarsz...
Volt már erre példa.
Sajnos a mai világban egyre több.
Megsajnálnak az emberek és küldenek minden felöl pénzt,baba holmit...
Ismerek olyat,akinek tényleg elkel a segitség,de olyat is,aki csak eladja neten keresztül.
Jó lenne az ilyeneket kiszúrni
#22 vagyok.
Na ugye, hogy igazam lett, hogy jön a "babó"?
Köszi a linket utolsó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!