Szeretnek segitseget kerni velemenyt. Hogyan alljak a szituaciohoz?
A szuleimmel megszakitottam a kapcsolatot, ennek oka hogy energiavampirok. Szulokrol vagy JOT VAGY SEMMIT / igy gondolom, de a helyetemben ezt ki kell mondjam. Energiavampirok. Soha nem volt jo amit csinaltam, sosem tudtam szamukra megfelelo lenni, minden amit tettem rossz volt, soha nem tudtam eleg jo lenni nekik.
Vasaroltam 2 ujepitesu nagyon pazar lakast Budapesten a tudomasuk nelkul. Ebbol ok adtak nekem 20%-ot es gyakorlatilag magukenak valjak mindaket lakast.
Szoval nem tartom veluk a kapcsolatot, de nagyon nehez ez igy... mert nagyon szeretem oket.
Gyogyszerezem magam, eroteljesen. Reggel Xanax, delutan altato, este kicsit jobb, majd hajnalban ismet altato. Felkelek delkorul es ismet indul a napom, amit egy szenvedesnek elek meg.
Szenvedes, mert az egyetlen ember az eletemben neheztel ram es ahelyet hogy velem orulne a koltozesnek, tamad, vadol, hogy draga volt, neki is adhattam volna ezt a penzt, minek a butor stb.
25^L
Szia.Butorozz ossze velem legyszives <3 30/f
Ja es ne olvass annyi Nemer Pistit!
Én se tartom a szüleimmel a kapcsolatot már lassan 11 éve, mert alkoholista/elmebeteg, bántalmazó családban nőttem fel - az energiavámpírságuk csak egy volt a sok dolog közül. Mégsincs bennem semmilyen rossz érzés, életem egyik legjobb döntése volt.
Ideje érzelmileg függetlenedned tőlük, ha már egyszer így döntöttél, a gyógyszerezés nem old meg semmit.
Szereted őket. De attól, hogy te szereted őket, még akarhatsz magadnak jót. Ők neked rosszat okoznak, de te szereted magad is, és ezért nem kell tartanod velük a kapcsolatod, mert te tönkremész a közelükben. Ez még nem jelenti azt, hogy te ne szeretnéd őket, csak nem akarod hogy az életed szenvedés legyen.
Hagyd el őket.
Én a helyedben elmondanám nekik hogy érzek és hogy szeretném, ha megváltozna ez a viszony szereteten alapulóra. Megkérném, hogy gondolkozzanak el az én szemszögemből és gondolják végig, hajlandóak-e változtatni a berögzült hozzáállásukra az irányomban. Ha ez után ők is igyekeznek javítani a helyzeten, én is készségesebben állnék hozzájuk. Ha elengedik a fülük mellett, nem pazarolnám felesleges erőfeszítésbe, mérgelődésbe feléjük az energiám, végül is felnőtt vagyok, kialakíthatom a saját családom.
A gyógyszerekről fokozatosan leszoknék és segítséget vennék igénybe. Például Théta Healing kezelések sokat ígérnek és pont a múltban ért sérelmeket oldja meg, amikből biztos tartogatsz tudat alatt, ha a szüleidre jelenleg is neheztelsz.
Nyiss a világ felé, ne egyetlen emberen álljon, vagy bukjon az örömöd. Megérdemled, hogy neked örömet okozó bánásmódban részesülj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!