Elhoznátok? Ne leszóljatok, véleményt/segítséget
kérek.
Figyelt kérdés
A nagymamám aki nagyon közel állt hozzám 10 éve meghalt.Akkor vásárolt új gáztüzhelyt, 2 hónappal előtte.
Azóta csak áll a lakásban.Talán 10x volt bekapcsolva.
Az enyém pedig kb. 3 hónapja tönkrement, újat venni nem tudunk,mert 3 gyereket nevelünk.Mivel a házat mindenestől anyukám örökölte,felajánlotta,hogy hozzam el,neki nem kell,mert 2 is van.Nagyon jó lenne,mégis nyugtalansággal tölt el a gondolata,hogy nálam legyen.Félek,hogy én is meghalok....sokat hülyének gondoltok talán, de tényleg így van.Ti elhoznátok?
Igen, elhoznám! És nagyon nagy becsben tartanám, mert rá emlékeztet, amíg csak használom. Úgy érezném, hogy belőle egy rész mindig velem van!
2012. febr. 29. 08:10
2/15 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz a tűzhelytől, elhiheted.Nagymamád is azt akarná, hogy használd.
2012. febr. 29. 08:15
3/15 anonim válasza:
Elhoznám,mivel szükségem van rá.Én is párom nagyijának a gáztűzhelyét használom ö is meghalt sajnos.Meg részben az ő butórai vannak nálunk.
2012. febr. 29. 08:16
4/15 anonim válasza:
Nyugodtan hozd el, szép emlék lesz a nagyitól, a mi családunkban sem halt meg senki amikor elhozott nagymamámtól használati tárgyakat,
2012. febr. 29. 08:17
5/15 anonim válasza:
Ha már 10 éve ott áll és elhozod,szerelővel köttesd be és tisztíttasd ád ,nehogy bumm legyen !
2012. febr. 29. 08:21
6/15 anonim válasza:
Én elhoznám! Ugyanis nektek szükség van rá, nagymamád pedig biztos odaadná neked. Párommal mi is az ő nagymamájának a cuccait használjuk, mert önszántából bement egy idősek otthonában (állítása szerint itt minden a papára emlékeztette...).
2012. febr. 29. 08:23
7/15 anonim válasza:
Persze,hogy elhoznám. Mi is örököltünk dolgokat a nagymamánk után,én a mai napig az ő mikróját használom,amit nem sokkal halála előtt kapott szülinapjára.Itt vagyok,nem haltam meg.Ez elég buta gondolat,nem lesz semmi bajod attól,hogy egy halott személy dolgait használod.
2012. febr. 29. 08:24
8/15 anonim válasza:
Hozd el,ha nem volt köztetek rossz viszony miért gondolsz arra, hogy bármi rossz is történhet ezért.Ha tudná,hogy szükséged van rá ő is biztosan neked, rád hagyta volna.Vigyázz rá,mert tőle egy emlék még ennyi év után is!
2012. febr. 29. 08:42
9/15 anonim válasza:
Én biztos elhoznám. Gondolj arra, hogy azon még a Nagyid is fözött, és ez tök jó érzés lehet!
2012. febr. 29. 08:57
10/15 anonim válasza:
Hozdd el és a rajta fözött étel sokkal jobb ízű lesz!
Nem a halottaktól kell félni, mert csak az hal meg akiről elfelejtkeznek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!