Mit tehetnék? Lányom nem akar tanulni?
Vannak olyanok, akik nem szeretnek tanulni. Én is ilyen vagyok. Most írhatnám, hogy sajnos, de nem fogom, az azt jelentené, hogy nem szeretem magam, nem tudom elfogadni magam, és ez nem igaz.
Külföldön élek, csak így tudok boldogulni, ezt elismerem. Tehát a lányodra is valószínűleg ez a sors vár, ha nem tanul, és jól (vagyis csak viszonylag jól) akar élni. Akkor majd kimegy valahová melózni. Lehet, hogy otthon is meg fog tudni élni, bolti eladóként, takarítóként, ha te pl. jól keresel, és hozzá tudod segíteni egy saját lakáshoz.
Nekem nem volt senki, aki anyagilag segítsen, az érettségim megvan, időben, tehát nem buktam, és rendes ember lettem, mindig is az voltam. Sosem ittam, csak ha bulizni voltam, akkor sem sokat, és már 20 fölött voltam, mikor életemben először diszkóban jártam, és alkoholt ittam, sosem dohányoztam, nincs tetoválásom, nem is lesz, nem bántok senkit, a munkahelyemen szeretnek, megbízható vagyok a cégnél is, a magánéletemben is.
Normális felfogású egyén vagyok, tudom, hogy fontos a tanulás, érték, nagyon becsülendő dolog, csak én nem tudom, nem tudtam magam rávenni soha, illetve általánosban igen, utána már nem annyira. Az itteni nyelvet szívesen tanulom, tehát még az sem igaz, hogy egyáltalán semmit sincs kedvem tanulni.
Egy raktárban dolgozom külföldön, végleg itt is maradok, csak látogatóba megyek haza már. Itt boldogulok, jól élek. Nem tragédia, ha a te gyereked is csak ennyit ér el az életben. Legfeljebb, ha otthon nem sikerül neki megfelelően pénzt keresni, kimegy majd külföldre. Ez még nem a világvége. Ettől még lehet ő is normális ember.
Kamaszkor majd elmulik
Lusta diszno sok gyerek ebben az eletkorban.
En is lassan indultam 30 korul kezdtem rajonni tovabb kell tanulni belehuztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!