Após/meny és anyós/veje ellentétekről mi a véleményetek? A legtöbb kérdés az anyós/menye gyűlöletről, harcról szól, kinek a "kicsi fiáért" vagy az unokáért.
De felveszik a férfiak is, a férjem utálja anyut épp most költözünk külön.
Én meg utálom az anyóst, és a gyerek sem szereti, tiszta idegbaj mire hazaér a nagyi látogatásból.
Nekem nincs bajom anyóssal, föleg hogy könnyen alkalmazkodom, és messze laknak, örülök ha beszélhetünk.
Apósom már más tészta de vele is jól kijövök, csak neki semmi soha nem jó, ezzel csak aza baj hogy egyszerüen felhúzom magamat mikor fujjog ezt fujjog azt.
Anyós vagyok, szeretem a vejemet, mert szereti a lányomat és a lányom szereti őt.
De ha egyszer, ne adj isten bántaná a kicsikémet, jobb, ha megtanul nagyon gyorsan és cikkcakkban szaladni.
59/N
Az utolsó nagyon édes volt! :)
A bohózatok, viccek is mindig az anyós/veje ellentétről szólnak. :) Akkor nincs is valóság alapjuk?
Van alapjuk, hidd el!!
Olvasd el a sztorimat, amit ma éltem át..
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__9357..
Vannak undok, görény öregek..
Nem is kevesen..
A link egy hülye pitsáról szól, aki elmegy 2500 forinttal két gyereknek cipőt venni, a vele egy társaságban vásárló anyós vagy anya pedig blúzt vett magának.
A kérdező azt mondja, hogy nem kellett volna megvenni a ruhadarabot magának, hanem a gyerekeknek cipőt.Kérdező nem állította, hogy mezítláb mentek a gyerekek.Nem tudja, hogy
otthon van -e már cipő a gyerekeknek.
Nem, ő csak azt kiabálja, hogy az öregasszony ne vegyen magának ruhát, hanem az unokákra költse a pénzét.
Nahát ennek a kérdezőnek nem lennék sem az anyja, sem az anyósa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!