Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rajtam kívül utálja még...

Rajtam kívül utálja még valaki a szüleit?

Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 18:53
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Minden egyes dolgot felhánytorgatnak, ha új ruhát vesznek nekem mellesleg nem drágát akkor egy hétig azt hajtják, h mennyire elvagyok kényeztetve. Bezzeg anyámnak van 20pár cipője. Segítek itthon sokat, sütni, főzni, mosogatni néha már rabszolgának érzem magam, és akkor még több kell. Jó tanuló vagyok, nem járok el sehová, eddig 2 pasim volt, az egyiktől ők szakítottak el, mert egy kis dolgon összevesztünk(ők nem tudták min) és megfenyegettek, h nem találkozhatunk többször. Szóval döntenek helyettem önkényesen és ha a véleményemet próbálom a tudtukra adni, akkor az van, hogy szétszakítom a családot...
2010. jún. 14. 19:19
 22/26 anonim ***** válasza:
48%
ÉN nagyon szeretem a szüleimet. mindenhol vannak összezördülések nálunk is de ez nem jelenti azt , hogy nem szeretem őket. Ha idősebb leszel rájössz, hogy vannak ennél sokkal nagyobb problémák az életben!
2010. jún. 14. 19:25
 23/26 anonim ***** válasza:
48%
Na erről beszéltem:D Most úgy érzed, hogy ellened vannak, és igen, néha túlzásba viszik a féltést is. Az, hogy sokat kell segítened otthon, teljesen normális. Nekem ennél rosszabb szüleim voltak, mégis, ma már ki vagyok békülve velük. (vertek)
2010. jún. 14. 19:29
 24/26 anonim ***** válasza:
én igen! :'(((
2010. jún. 14. 22:55
 25/26 A kérdező kommentje:
Végre egy lelki társ...
2010. jún. 15. 10:23
 26/26 anonim ***** válasza:

Anyámmal nincs semmi bajom csak az hogy a tesómat pártolja mindig, neki ad igazat.

Apámat nem bírom annyira, nem nagyon foglalkozik velünk pedig velünk lakik. A tesóm a szemébe is mondta hogy utálja.

2010. dec. 19. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!