Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rajtam kívül utálja még...

Rajtam kívül utálja még valaki a szüleit?

Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 18:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nem. Bár vannak összezördüléseink, de szeretjük egymást.
2010. jún. 14. 19:03
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon is szeretem őket!
2010. jún. 14. 19:03
 13/26 anonim ***** válasza:
apámat...
2010. jún. 14. 19:04
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem őket.
2010. jún. 14. 19:05
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

anyámat imádom a világon a legjobban!!! fantasztikus nő!

apám. hát. szerencsére nem élek vele, soha nem is éltem, de abból amit tett velem, nekem inkább az jön le, hogy ő utál engem. én is gyűlölhetném, de inkább magasról le..rom.

ha az élet igazságos, majd visszakapja azt, amit velem tett...

2010. jún. 14. 19:10
 16/26 anonim ***** válasza:
57%
Anyámat utálom! Főleg mióta meghalt apám!
2010. jún. 14. 19:11
 17/26 A kérdező kommentje:
Lehet, h fizetik a kaját, netet de attól még nem tudhatod, h milyenek. Örülj h te ilyet el sem tudsz képzelni, mert hozzád jók.
2010. jún. 14. 19:11
 18/26 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem neked mi bajod a szüleiddel?
2010. jún. 14. 19:13
 19/26 anonim ***** válasza:
én csak néha
2010. jún. 14. 19:14
 20/26 anonim ***** válasza:
66%

Ez többnyire kamaszkori érzés. "Utálom őket, mert meg mondják, hogy mit tehetek, és mit nem" Elárulok egy aprócska tényt. A nagy része a szülőknek azért mondogatják ezt, azért akarják megtiltani, megszabni, hogy mit csinálj, mert azt akarják, hogy normális ember váljon belőled. Ez az egyik legfontosabb szülői feladat. És akármennyire is közhelynek tartja ezt bárki is, mindenki rájön, hogy java részt igazuk van/volt. Csak ezt sokkal később látja be az ember. És hidd el, te is ugyanezt fogod tenni.

Ha pedig azért utálod őket, mert mondjuk alkoholisták, vagy vernek, vagy ilyesmi, akkor igazad van, van miért utálnod őket. Csak sajnos a gyerekek nem látnak a színfalak mögé. Azt bezzeg nem utálják, ahogy az egyik válaszoló nagyon jól írta, hogy kaját kapnak, fedélt a fejük felé, tiszta ágyba bújnak...stb. Ezt is később fogja meglátni a gyerek. Tudom, mert én is így voltam ezzel. Ma holnap anyuka leszek (max 8 hét, és megszülöm első babám), tudom, hogy én is ilyen leszek, és tudom, vagyis elég valószínű, hogy lesz olyan időszak, mikor utálni fog a gyerekem. De most megfigyelhetem, milyen a másik oldalon állni.

2010. jún. 14. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!