Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek, ha úgy érzem,...

Mit tehetek, ha úgy érzem, hogy nyűg a háztartás és a gyerekek?

Figyelt kérdés
29 éves vagyok, van két kicsi gyerekek. Pár hete azt érzék, hogy hiba volt komoly kapcsolatba kezdenem és gyerekeket szülnöm. Nem éltem ki magam. Falun lakunk, nem tudok sehová eljárni, szívesen ismerkednék más férfiakkal, de a férjem nem akarom el hagyni. Ti mit tennétek?
2018. máj. 11. 23:37
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
84%

Oh, dehogy vagy ezzel egyedül, biztos sok fiatal szülő érez így, csak persze nem mondják, a külvilágnak azt kell mutatni, hogy minden szép és jó :D

Most már nagyon nem tudsz mit tenni. Ezt az utat választottad, vállald a felelősséget. Na én ezért nem fogok fiatalon szülni, egy életre szóló felelősség, előtte élni kell.

2018. máj. 12. 08:35
 22/49 anonim ***** válasza:
64%
Akinek nincs gyereke hidd el, azok is befásulnak időnként. Most a kiélés mit jelentene nálad, más pasikkal kufircolni? Mert annak aztán sok értelme lenne. Inkább tedd le a jogsit, szerezz egy autót és tartalmas programokat szervezz.
2018. máj. 12. 08:48
 23/49 anonim ***** válasza:
5%

"én ezért nem fogok fiatalon szülni, ... előtte élni kell"

Ez annyira szánalmas.

2018. máj. 12. 08:48
 24/49 anonim ***** válasza:
88%
#25 Mi a szánalmas abban, hogy szeretnék utazni, világot látni, tudatosan párt választani(magyarul előtte tapasztalatot szerezni pasizásban, hogy utána tudjam, mire van szükségem és ne akkor essek olyan hibába, mint tiniként), szeretnék magamnak élni, amíg megtehetem? Neked mi közöd van ahhoz, hogy ki mikor szül vagy hogy akar élni? :D Én nem akarok úgy járni, mint a kérdező, de neked hajrá.
2018. máj. 12. 09:07
 25/49 anonim ***** válasza:
19%

""én ezért nem fogok fiatalon szülni, ... előtte élni kell"

Ez annyira szánalmas.

#25 Mi a szánalmas abban, hogy szeretnék utazni, világot látni..."

Nem erre írtam, hogy szánalmas, hanem arra a véleményre, miszerint aki fiatalon szül, az kvázi lemarad az életről. Semmiről sem marad le. Sőt. Sokkal tartalmasabb élete lehet egy 29 évesnek két gyerekkel, mint egy ugyanolyan idős gyermektelen szinglinek.

"Neked mi közöd van ahhoz, hogy ki mikor szül vagy hogy akar élni?"

Pont annyi közöm van hozzá, mint neked. :D Ugyanúgy leírhatom a véleményemet, mint bárki más, akkor is, ha nem egyezik a tieddel.

2018. máj. 12. 09:19
 26/49 anonim ***** válasza:
72%
#27 Egy gyermektelen szinglinek hogyne lehetne tartalmas élete? Jó, aki életképtelen és nem tudja feltalálni magát egyedül, és az egyetlen elfogaltságnak a szaros pelenkák cseréjét meg a gyereküvöltés idegölő hallgatását tartja, annak biztos nem lesz az. De hidd el, vannak emberek, akik pont gyerek nélkül tudják igazán élvezni az életet. Lehet, hogy te nem vagy ilyen, de jó lenne elfogadni, hogy rajtad kívül más emberek is léteznek. Inkább az a szánalmas, hogy te ezzel nem vagy tisztában.
2018. máj. 12. 09:38
 27/49 anonim ***** válasza:
59%
A százalékokon látszik, hogy 9 után ébredtek azok akiknek nincs gyerekük. 😄
2018. máj. 12. 10:04
 28/49 anonim ***** válasza:
60%
#28 akiknek gyerekük van, azok meg most nem érnek rá netezni :D
2018. máj. 12. 10:22
 29/49 anonim ***** válasza:
38%
18 as. Épp ezt szerettem volna írni én is. A gyerekek amíg kicsik napról napra újat tudnak mutatni. Es tenyleg nem csak a játszótér létezik a számukra alvás után.
2018. máj. 12. 11:34
 30/49 anonim ***** válasza:
31%
Menj vissza dolgozni, válj el, neveld a gyerekeket egyedül, vagy passzold le a férjednek.Aztán rájössz, hogy talán nem volt annyira szar az előző életed.
2018. máj. 12. 12:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!