Mit tehetek, ha úgy érzem, hogy nyűg a háztartás és a gyerekek?
Szerintem nincs benne semmi meglepő. Ugyan nővèrem egyedülálló anya most èbredt rá, hogy jobban ki kène èlnie magát.
Amúgy nem lehet, hogy csak kicsit monoton lett az èleted? Dumálja a barátnőidel ès szervezzetek egy házibulit, hátha csak egy kis lazítás kell. Amúgy a neten jó pár oldalt láttam ahol nem csak párkeresès ment hanem anyukák kerestek barátnőt akivel lazízhatnak.
Biztosan eszébe jut másoknak is a te helyzetedben, de aztán a következő gondolat az, hogy ott van két pici gyerek, és a férjed, akik számítanak rád. Ezt vállaltad, ki kell tartani. A gyerekek hamarosan ovisok lesznek, te el/visszamehetsz dolgozni. Ott találkozhatsz mindenféle emberekkel (férfiakkal is, mondjuk ennek vannak veszélyei), nem kell egész nap otthon ülnöd. Ha jól keresel, felvehetsz takarítónőt is akár.
Nekem is nehéz időszak volt, amíg picik voltak a gyerekeim, de minden évben egyre könnyebb lett. A bulizást pótolta a (szintén gyerekes) barátokkal való összejárás. Tavasztól őszig szinte minden hétvégén van valami programunk, alig jut időm itthoni dolgokra.
Ha esetleg a férjeddel van valami gondod, próbálj meg vele beszélni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!