Volt már nagyon nehéz időszakotok? Hogy vészeltétek át?
Az utóbbi időszak maga a megtestesült káosz, minden elképzelésem meghiúsult. Úgy volt, hogy idén miután befejezem a sulit, utána megyek fel Dunántúlra dolgozni, de nem így lett. Időközben édesanyám kapott egy csúnya stroke-ot, fél oldalára lebénult, én vagyok vele itthon ápolásin. Szinte mindent én rendezek a háztartást, a kertet, édesanyámat. Amolyan 24 órás műszakba vagyok, ahol nincs megállás és az egészségem látja ennek kárát. Barátaimmal csak ritkán tudok találkozni, magánéletem nincs, önmagamra is alig van időm, így a társkeresés is háttérbe szorul. Pár hónappal ezelőtt diagnosztizáltak nálam mély depressziót és bipoláris zavart. Egyáltalán nem látom a kiutat, úgy beszéltük meg szüleimmel, hogy 1 évet az életemből ide szánok jövő márciusig itthon maradok, aztán ha már édesanyám állapota is javul, akkor elindulhatok az önmegvalósítás felé. Arra lennék kíváncsi ,hogy nektek volt már nagyon nehéz időszakotok? Hogy vészeltétek át? Nagyon jól esne pár bátorító szó , ami motiválna :)
24/N
"úgy beszéltük meg szüleimmel, hogy 1 évet az életemből ide szánok jövő márciusig itthon maradok, aztán ha már édesanyám állapota is javul, akkor elindulhatok az önmegvalósítás felé"
Szerintem ez így (a körülményekhez képest) jól hangzik. Az orvosod szerint is jó terv?
Mindenesetre 24 évesen ne félj attól, hogy lemaradsz a társkeresésről, lesz még arra idő bőven.
Nagyon rendes tőled, hogy így állsz hozzá, hogy segíted anyukádat, ahol csak tudod. De azért magadra is vigyázz, tényleg.
Nagyon kitartó vagy és szerintem mindennek ez a kulcsa. Gondolj arra, hogy másoknak is van nehéz időszakuk.....mindenkinek. Jó irányban haladsz, a tőled telhetőt megteszed. Hidd el minden jóra fog fordulni. :)
Csatolok ide egy videót, ami + erőt ad, hogy ne add fel.
6 eve váltam el es nevelem egyedula kislanyom, aki lassan 11 eves. Amikor elköltöztem , mindenki biztatott h minden kezdet nehez es minden jóra fog fordulni, lesz penzem , jó munkam.
Azóta 6 ev telt el , toporgok egy helyben , alkalmi munkak, adósságok, nem atmeneti sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!