Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kisgyerekkel nyaralni menni...

Kisgyerekkel nyaralni menni öngyilkosság? Lemondjuk?

Figyelt kérdés

Nagynénémék hívtak el minket nyaralni, van két gyerekük (a nagy 5 éves, a kicsi 3).

Nem gondoltam, hogy baj lenne, ha jönnek a gyerekeik is, de többen mondják, hogy ez nekünk nem pihenés lesz, ingyen bébiszitternek megyünk, meg akkor már most foglalhatjuk le a következő hétre a nyaralást, hogy mi is tudjunk egy kicsit kikapcsolódni, ne a gyerekvisítást hallgassuk...

Igazából a nagynéném mondta, hogy ő azért gondolt ránk, mert neki a férje mindig megy, felfedez, kirándul, ő meg a gyerekekkel nem fog nekiindulni a melegben, inkább a tengerparton lenne velük. De egyedül meg nem akar ott lenni velük, mert el is unná magát, meg még nem voltak egyszerre a két gyerekkel víz mellett.

Plusz már pedzegették, hogy 1-1 éjszakára, délutánra átvállalhatnánk őket, hogy romantikázhassanak.

2018. máj. 7. 12:52
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
84%
Több 72 % van sajnos,de ez az m--jom,sajnálom,h nekem is ez a % jutott.
2018. máj. 8. 18:53
 62/64 anonim ***** válasza:
77%
Nem értem a fröcsögőket, mi a bajuk. A gyerekfelvigyázás a szülők dolga, szerencsés helyzet, ha akad olyan rokon, aki szívesen beáldozza erre a szabadidejét, ráadásul saját költségen és maximálisan alkalmazkodva, de senkitől sem elvárható. Eszembe se jutott anno bárkit azért hívni nyaralásra, hogy legyen kinek lepasszolni a gyerekeinket, pláne úgy, hogy én diktálok mindenben, ő meg alkalmazkodjon. Egész kicsi koruktól mentünk velük, öröm volt az együtt nyaralás, nem volt szükségünk senkire. Igaz, ilyen marhaság eszünkbe se jutott, hogy busszal zötyögjünk 2000 kilométerre.
2018. máj. 8. 19:43
 63/64 anonim ***** válasza:
85%
Nem mennék a balkánra kisbusszal, apartmannba, kisgyerekekkel egy olyan országba ahol ha valami gond van nem tudod hova fuss.
2018. máj. 8. 21:00
 64/64 anonim ***** válasza:
37%

Kéne már valami magyar-GYIK szótár, mert amit én család néven ismerek, azt itt folyton valami "lepasszolás" néven említik.

(a 35. kommentelő voltam, ez a második hozzászólásom, de megszaporodtak közben a 72%-osok, mostantól aláírom. Anna)

2018. máj. 9. 01:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!