Kisgyerekkel nyaralni menni öngyilkosság? Lemondjuk?
Nagynénémék hívtak el minket nyaralni, van két gyerekük (a nagy 5 éves, a kicsi 3).
Nem gondoltam, hogy baj lenne, ha jönnek a gyerekeik is, de többen mondják, hogy ez nekünk nem pihenés lesz, ingyen bébiszitternek megyünk, meg akkor már most foglalhatjuk le a következő hétre a nyaralást, hogy mi is tudjunk egy kicsit kikapcsolódni, ne a gyerekvisítást hallgassuk...
Igazából a nagynéném mondta, hogy ő azért gondolt ránk, mert neki a férje mindig megy, felfedez, kirándul, ő meg a gyerekekkel nem fog nekiindulni a melegben, inkább a tengerparton lenne velük. De egyedül meg nem akar ott lenni velük, mert el is unná magát, meg még nem voltak egyszerre a két gyerekkel víz mellett.
Plusz már pedzegették, hogy 1-1 éjszakára, délutánra átvállalhatnánk őket, hogy romantikázhassanak.
Kéne már valami magyar-GYIK szótár, mert amit én család néven ismerek, azt itt folyton valami "lepasszolás" néven említik.
(a 35. kommentelő voltam, ez a második hozzászólásom, de megszaporodtak közben a 72%-osok, mostantól aláírom. Anna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!