Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kisgyerekkel nyaralni menni...

Kisgyerekkel nyaralni menni öngyilkosság? Lemondjuk?

Figyelt kérdés

Nagynénémék hívtak el minket nyaralni, van két gyerekük (a nagy 5 éves, a kicsi 3).

Nem gondoltam, hogy baj lenne, ha jönnek a gyerekeik is, de többen mondják, hogy ez nekünk nem pihenés lesz, ingyen bébiszitternek megyünk, meg akkor már most foglalhatjuk le a következő hétre a nyaralást, hogy mi is tudjunk egy kicsit kikapcsolódni, ne a gyerekvisítást hallgassuk...

Igazából a nagynéném mondta, hogy ő azért gondolt ránk, mert neki a férje mindig megy, felfedez, kirándul, ő meg a gyerekekkel nem fog nekiindulni a melegben, inkább a tengerparton lenne velük. De egyedül meg nem akar ott lenni velük, mert el is unná magát, meg még nem voltak egyszerre a két gyerekkel víz mellett.

Plusz már pedzegették, hogy 1-1 éjszakára, délutánra átvállalhatnánk őket, hogy romantikázhassanak.

2018. máj. 7. 12:52
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
97%
Isten mentsen az ilyen "nyaralás"tól!
2018. máj. 7. 13:26
 12/64 anonim ***** válasza:
93%

Még ha kifizette volna a te részedet, akkor is azt mondtam volna, hogy nem vállalnám, de így meg aztán biztosan nem. Te fizetsz, te alkalmazkodsz mindenben, kezdve az utazás módjától a programig.

Valóban ingyen bébiszitter meg társalkodónő leszel, meg is mondta. Pofátlan és számító, de "legalább" őszinte. Nem is értem, mi a kérdés ezek után. Az, hogy nem mersz nemet mondani, vagy hogy közöld vele azt, hogy nem?

2018. máj. 7. 13:30
 13/64 anonim ***** válasza:
98%

A vázolt esetben nem mennék.

Mindent magatoknak fizettek, miattuk a drágább és jóval kellemetlenebb utazási módot is, + még ti szórakoztassátok a nagynénit és gyerekeket, + bébicsőszködjetek is.

Mindenzt úgy, hogy mindent ők határoznak meg: hova, mikor, meddig, hogyan...

Inkább szervezzetek magatoknak egy nyaralást.

2018. máj. 7. 13:32
 14/64 anonim ***** válasza:
97%
Írni akartam, hogy szerintem megér egy kis szitterkedést egy nyaralás (bár az elég aggasztó, hogy olyanok akik nem bírnak ki egy repülőutat), de látom ti fizetitek a saját részeteket. Így azt kell mondjam nem. Hiszen így a ti általatok rendesen megfizetett nyaralás minősége nem fog megfelelni a kifizetett összegnek, míg a nagynénétekébe meg közösen beszálltok a bébiszitteri szolgálatotokkal és akkor arról még nem beszéltünk, hogy mennyire rombolják a közérzeteteket, a pihenéseteket esetleg. Ez így valahogy nem igazságos.
2018. máj. 7. 13:33
 15/64 anonim ***** válasza:
94%
Ingyen esetleg bevállalnám, de így biztos nem.
2018. máj. 7. 13:35
 16/64 anonim ***** válasza:
98%
Egyedül se lennék olyan hülye, hogy 2 ezer kilometeres utra menjek autoval. 2 kisgyerekkel meg mar csak az odauton fel fogjatok vagni az ereiteket. Arrol nem is beszelve hogy ti bebiszitternek mentek, nem nyaralni.
2018. máj. 7. 13:40
 17/64 anonim ***** válasza:
97%

Hűűű én rugalmas és nyugis ember vagyok, de nincs az az isten, hogy ilyen feltételekkel velük menjek.

Egyáltalán hogy képzelték a nagynénédék, nektek az miért jó, hogy kifizettek magatoknak egy nyaralást ahol 2000km-t utazni kell autóban és gyerekekre vigyázhattok...?

Egyetlen egy okot mondj, hogy ugyanezért az összegért ne kettesben menjetek el valahova. Én maximum akkor mennék ha ők fizetnék az egészet, cserébe a segítségért.

2018. máj. 7. 13:44
 18/64 anonim ***** válasza:
97%

Jézusom, dehogy!

Akkor se ha fizetnének érte.

2000 km kocsival még gyerekeknek nélkül is halál (főleg nyáron melegben), két kisgyerekkel (főleg másé al) együtt viszont tuti idegösszeroppanást kaptak. Óránként meg kell állni pisilni, kakilni, enni, inni, hisztizni.

Nincs az a pénz...

2018. máj. 7. 13:45
 19/64 anonim ***** válasza:
98%

Jujj...

Ha a repülőutat nem bírják, ami max két óra, és tök izgalmas is gyerekként, akkor 2000 km-t 3 nap alatt fogtok levezetni.

Arról nem beszélve, hogy ha 2 órán át nem tudja lekötni a gyerekeit, akkor mit csinál velük egész nap?

Nekünk is van három gyerek. Mi a barátainkkal megyünk nyaralni, akiknek szintén van kettő. Mi is elvagyunk, ők os eljátszanak egymással, és kölcsönösen figyelünk egy-egy este a másik srácaira is, hogy jusson idő kettesben romantikázni. Mindenki jól jár.

És simán elvannak egyhelyben 2-3 órát mindenki csemetéi, Horvátországig csak pisilni, és egyszer várost nézni állunk meg.

2018. máj. 7. 13:49
 20/64 anonim ***** válasza:
85%

Azért van bõr a nagynénéd arcán, méghozzá jó vastag:)))) Nem is próbálja titkolni, hogy szitterkedni kelletek, és még fizessétek is a magatok részét??? Jó vicc:) Àrulja már el, nektek ebben mi lenne a jó?? Az õ feltételeik szerint, az õ kéréseiteket figyelembe véve, melózni mebjetek ráadásul saját költségen?? Eszedbe ne jusson, hacsak nem akarsz ezzel felvételtvnyerni vmi irgalmas rendbe:))) Viccet félretéve: ne csináld

Ez egy nagyon inkorrekt ajánlat.

2018. máj. 7. 13:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!