Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kisgyerekkel nyaralni menni...

Kisgyerekkel nyaralni menni öngyilkosság? Lemondjuk?

Figyelt kérdés

Nagynénémék hívtak el minket nyaralni, van két gyerekük (a nagy 5 éves, a kicsi 3).

Nem gondoltam, hogy baj lenne, ha jönnek a gyerekeik is, de többen mondják, hogy ez nekünk nem pihenés lesz, ingyen bébiszitternek megyünk, meg akkor már most foglalhatjuk le a következő hétre a nyaralást, hogy mi is tudjunk egy kicsit kikapcsolódni, ne a gyerekvisítást hallgassuk...

Igazából a nagynéném mondta, hogy ő azért gondolt ránk, mert neki a férje mindig megy, felfedez, kirándul, ő meg a gyerekekkel nem fog nekiindulni a melegben, inkább a tengerparton lenne velük. De egyedül meg nem akar ott lenni velük, mert el is unná magát, meg még nem voltak egyszerre a két gyerekkel víz mellett.

Plusz már pedzegették, hogy 1-1 éjszakára, délutánra átvállalhatnánk őket, hogy romantikázhassanak.

2018. máj. 7. 12:52
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
93%
Nagy az esély, hogy ez nem nyaralás lesz nektek. Ráadásul még Ti is fizetitek a sajátot... én átgondolnám.
2018. máj. 7. 13:58
 22/64 anonim ***** válasza:
100%

Én így biztos nem mennék.

Viszont ha ti mennétek, akkor ti nyugodtan repülhettek, úgysem fértek be 4 felnőtt, két gyerekülés, meg 5-6 bőrönd. De én ezzel együtt sem mennék :)

2018. máj. 7. 13:59
 23/64 anonim ***** válasza:
91%
Ennyiből mondhatta volna h vigyétek el a gyerekeiket ti nyaralni, ők meg romantikáznak otthon v elmennnek kettesbe, gyerekek nélkül és lepasszolják vhova. Én biztos nem fizetnék 2000 km res idegbajért,neveletlen kölykökkel,mert akit nem lehet 2 órás replöre ültetni az a 2000 km alatt idegosszeomlást okoz az uton,és tuti h nincs alap nevelése sem..
2018. máj. 7. 14:00
 24/64 anonim ***** válasza:
100%
Atyavilág...Mi voltunk 3 gyerekkel, kocsival nyaralni, a legkisebb kétéves volt, de eszembe se jutott 2000 km-re menni velük, pedig remekül bírták az utat. Egyedül, vagy felnőttekkel is húzós ennyit vezetni, nemhogy kisgyerekekkel. A veletek való terve végképp pofátlanság, mondjátok meg kerek-perec, hogy ez nektek nem nyerő.
2018. máj. 7. 14:25
 25/64 anonim ***** válasza:
85%

ez kb 3,5-4 órás repülőút lenne, de ha óránként megálltok sose értek oda.

amúgy szerintem gyerekvigyázónak hívnak titeket.

én nem szenvednek ennyit a kocsiban, meg pihenni akarok.

2018. máj. 7. 14:30
 26/64 anonim ***** válasza:
96%

600km-t lerepültünk 50p alatt...

tudod ki ülne a kocsiban napokat

miért nem mennek közelebbi helyre??

amelyik gyerek meg a repülőn nem tud ülni 3 órát, az kocsiban sem fog, ha meg megálltok állandóan sosem értek oda.

2018. máj. 7. 14:52
 27/64 anonim ***** válasza:
96%
Amugy ezt a logikat nem ertem.. nem repül velük (mert?), de 20+ ora a kocsiban, aaaaz meheeet... okos tenyleg.
2018. máj. 7. 15:00
 28/64 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem mennék nyaralni olyannal, akinek gyereke van (pláne ekkorák). A nyaralás a nyugalomról szól, a kikapcsolódásról és arról, hogy azt csináld amihez kedved van. Aki azt hiszi, hogy egy 5 évessel nem lehet baj, annak vagy normális, jól nevelt gyereke van vagy nem vigyázott még 5 évesre. Ha romantikázni meg kirándulgatni akarnak, akkor hagyják otthon a gyerekeket és hívjanak bébiszittert, ne ingyen csicskáztassák a rokonokat nyaralás címszóval.
2018. máj. 7. 15:21
 29/64 anonim ***** válasza:
91%

Jól gondolom, hogy a szállàst, étkezést és egyébb ott felmerülő költséget ti állnátok, ők meg kiszúrnák a szemeteket az utazás megoldásával??

Viszont ennek fejében éjjel-nappal pattintható babyszitternek gondolnak benneteket?

Ezért nem akarnak repülni valójában, mert igyekeznek megoldani az utaztatásotokat ùgy, hogy nagyrészt benne legyen az ő költségeikben. Magyarul repjegyet nem rendez és fizet nektek, de elüldögélhettek a 2,5 napos vhol megszállós (gondolom szintén ti fizetnétek magatoknak) tortúra út során az autóban. Aztán mikor megálltok vhol, akkor kb kezdődik is a munkaidőd a kölykökkel...

(Ha nem bírnak ki kb 1 óra becsekkolást plusz 2 órát a gépen, akkor a 2000 km autóutat hogyan fogják viselni??, ugyan már, mellébeszél!)

Jó smucig, szemtelen nagynénéd van, meg nem is néz ám hülyének!

Neked ebben 1 pillanat nyaralás nem lesz (nem is azért akarják, hogy menjetek!), örülhetsz majd, ha valamennyit lehetsz négyszemközt a pároddal.

Nekem nem érné meg, mert amennyibe ez nektek jönni fog, azon rendezhetnétek magatoknak, akár közelebbre, de egy igazi nyaralást is.

Nagynénéd meg, ha családi nyaralásra menne a tengerhez, akkor vagy

- fogja be a férjét is, vagy

- oldja meg egyedül, vagy

- fizessenek meg rendesen szittert, mert ezt, amit ő tervez, úgy szokták, hogy MINDENT állnak a szitternek, viszont nem kap fizut. Hogy neki is megérje valamiért.

Vagy maradjon otthon.

2018. máj. 7. 15:32
 30/64 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar a gyerekekkel lenni, mert a férje elmegy túrázni? Ezt a férjével kéne megoldania!?
2018. máj. 7. 15:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!