Kisgyerekkel nyaralni menni öngyilkosság? Lemondjuk?
Nagynénémék hívtak el minket nyaralni, van két gyerekük (a nagy 5 éves, a kicsi 3).
Nem gondoltam, hogy baj lenne, ha jönnek a gyerekeik is, de többen mondják, hogy ez nekünk nem pihenés lesz, ingyen bébiszitternek megyünk, meg akkor már most foglalhatjuk le a következő hétre a nyaralást, hogy mi is tudjunk egy kicsit kikapcsolódni, ne a gyerekvisítást hallgassuk...
Igazából a nagynéném mondta, hogy ő azért gondolt ránk, mert neki a férje mindig megy, felfedez, kirándul, ő meg a gyerekekkel nem fog nekiindulni a melegben, inkább a tengerparton lenne velük. De egyedül meg nem akar ott lenni velük, mert el is unná magát, meg még nem voltak egyszerre a két gyerekkel víz mellett.
Plusz már pedzegették, hogy 1-1 éjszakára, délutánra átvállalhatnánk őket, hogy romantikázhassanak.
Én így biztos nem mennék.
Viszont ha ti mennétek, akkor ti nyugodtan repülhettek, úgysem fértek be 4 felnőtt, két gyerekülés, meg 5-6 bőrönd. De én ezzel együtt sem mennék :)
ez kb 3,5-4 órás repülőút lenne, de ha óránként megálltok sose értek oda.
amúgy szerintem gyerekvigyázónak hívnak titeket.
én nem szenvednek ennyit a kocsiban, meg pihenni akarok.
600km-t lerepültünk 50p alatt...
tudod ki ülne a kocsiban napokat
miért nem mennek közelebbi helyre??
amelyik gyerek meg a repülőn nem tud ülni 3 órát, az kocsiban sem fog, ha meg megálltok állandóan sosem értek oda.
Jól gondolom, hogy a szállàst, étkezést és egyébb ott felmerülő költséget ti állnátok, ők meg kiszúrnák a szemeteket az utazás megoldásával??
Viszont ennek fejében éjjel-nappal pattintható babyszitternek gondolnak benneteket?
Ezért nem akarnak repülni valójában, mert igyekeznek megoldani az utaztatásotokat ùgy, hogy nagyrészt benne legyen az ő költségeikben. Magyarul repjegyet nem rendez és fizet nektek, de elüldögélhettek a 2,5 napos vhol megszállós (gondolom szintén ti fizetnétek magatoknak) tortúra út során az autóban. Aztán mikor megálltok vhol, akkor kb kezdődik is a munkaidőd a kölykökkel...
(Ha nem bírnak ki kb 1 óra becsekkolást plusz 2 órát a gépen, akkor a 2000 km autóutat hogyan fogják viselni??, ugyan már, mellébeszél!)
Jó smucig, szemtelen nagynénéd van, meg nem is néz ám hülyének!
Neked ebben 1 pillanat nyaralás nem lesz (nem is azért akarják, hogy menjetek!), örülhetsz majd, ha valamennyit lehetsz négyszemközt a pároddal.
Nekem nem érné meg, mert amennyibe ez nektek jönni fog, azon rendezhetnétek magatoknak, akár közelebbre, de egy igazi nyaralást is.
Nagynénéd meg, ha családi nyaralásra menne a tengerhez, akkor vagy
- fogja be a férjét is, vagy
- oldja meg egyedül, vagy
- fizessenek meg rendesen szittert, mert ezt, amit ő tervez, úgy szokták, hogy MINDENT állnak a szitternek, viszont nem kap fizut. Hogy neki is megérje valamiért.
Vagy maradjon otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!