Gyerekkorodban volt olyan, hogy megszégyenítettek vagy megaláztak büntetésből a szüleid vagy a tanáraid?
tanár. de azt mondom, ha tanár ilyet csinál,akkor alkalmatlan a pályára.
szívesen visszaütnék neki. akár így 12 év után is...
Hogyne! Szülök nem, de óvónök, ovistársaim rengetegszer, napközis tanárnö igen. Nem szeretném feltépkedni a sebeket ezért nem írom le, hogy miket csináltak de nagyon durvákat. Azóta pánikbeteg vagyok, rettegek az emberektöl, 10 éve pszichiátriai kezelés alatt állok, egyelöre eredménytelenül. Kíséret nélkül sehova nem megyek a lakásból. Vigyázzatok kinek a kezei közé kerül majd a gyereketek! :( Remélem mással nem történik meg.
22/L
Egy matektanar altalanosban, mikor nem tudtam fejben osszeadni ket ketjegyu szamot... azota utalom a matekot. Egy irodalomtanarom, aki azt a feladatot adta, hogy mindenki irjon verset. en akkor szerintem nagyon szepet irtam, es otthon is felolvastam anyukamnak. masnap vittem a suliba, a tanar felolvasta az egesz osztaly elott, kielemezete nyilvanosan, belebeszelt olyanokat ami nem is igaz... es kirohogott, h szanalmas vagyok es a versem szar. 12 eves voltam.
Egy ilyen fiatalkori elmeny nagyban befolyasolhatja, hogy az ember kesobb hogy all a dolgokhoz, pl a matekutalatomat azota se tudtam legyurni es nagyon negativan allok az egeszhez pedgi nem vagyok buta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!