Mit csináljak hogy megbocsásson a barátnőm mert hazudtam neki abba hogy időseb vagyok? Mivel engeszteljem ki?
Figyelt kérdés
2010. jún. 13. 12:32
1/5 anonim válasza:
Hány évet tettél rá? Miért? Nincs más út, állj eléje és mondd meg őszintén, hogy buta voltál, mert arra nem gondoltál, hogy ez hamar ki fog derülni. A hódítás lebegett a szemed előtt. Így esélyesebbnek tartottad magad. Vagy megbocsát /én megbocsátanám/, vagy nem. Ha nem, legközelebb ne hazudj!
2/5 anonim válasza:
Szerintem ez még nem feltétlenül főben járó bűn,bár azért attól is függ a súlyossága,hány évet hazudtál neki,és hogy miért tetted ezt.Meg persze attól is,a barátnőd hány éves.Mindezek fényében állj elé,mondd el,hogy nagyon sajnálod,és hogy ezzel csak imponálni akartál Neki.Ha nem tud ezen túllépni,akkor nem vagytok egymáshoz valók,szóval akkor jön a következő vonat.
3/5 anonim válasza:
Ez bizony nagy butaság volt. Ha megszeretett, biztos vagyok benne, hogy enélkül is ment volna.
Viszont most állj elé, és mondd el, hogy azt hitted, ezzel jobban fogsz imponálni neki, de már látod, hogy butaság volt. És hogy nem akarod elveszíteni a bizalmát.
4/5 anonim válasza:
Szerintem ne csinalj semmit, keress mast es ne hazudj tobbe. En sem bocsatanek meg. Aki ilyen alapveto dologban hazudik, barmi masban is hazudhat. Szerintem 13 lehetsz es 15-ot mondtal, mert kb. olyan a helyesirasod...
5/5 anonim válasza:
szerintem is hagyd a fenébe. nem ismered még annyira hogyha ilyet képes volt elhinni. keress mást és legközelebb ne hazudj,mert ha mégis megbocsátana a lány, akkorsem biztos hogy hinne utána neked bármit is ha már a korodban hazudtál
puszi
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!