A férjed milyen gyakran megy el nélküled pl. : sörözni, haverokkal beszélgetni?
Közös a baráti körünk, szóval mindenhová együtt mennénk, de épp szoptatok...Szóval most nélkülem jár oda, ahová eddig együtt jártunk.
És az nem kocsma, hanem bibliakör. Hetente egyszer.
Megér ez a válasz is egy lepontozást? Légyszi-légyszi...
22,45-ös vagyok.
Köszi a lepontozást! :-) Ezek szerint a rendes pasik, akik inkább a gyerekeikkel foglalkoznak, ha épp nem melóznak, nos azok a férfiak már nem "menők".
Az én férjem is szokott "lazítani", sörözni, haverozni, sőt motorozni is. Havonta 1-2 alkalommal összejövünk a barátainkkal. A gyerekek játszanak, homokoznak, bírkóznak,"ölik egymást", a csajok "felügyelnek" és técselnek (nők mi mást :-) ) a fiúk pedig tűzgyújtás ürügyén elvonulnak a kert végébe , "bandáznak" és söröznek. Együtt vagyunk, mégsem lógunk egymáson. Én nem hisztizek, ha piaszagú és netán becsiccsent.
Minden pasinak szüksége van arra, hogy kötöttségek nélkül lehessen, hogy nyugodtan böföghessen és trágár vicceket mesélhessen. Mi ezt így oldjuk meg és működik! Persze, aki nem bírja elviselni, hogy a párja olykor kifordul magából, az inkább engedje egyedül menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!