Valóban szégyellnem kéne magam ez miatt?
Egy mosoly, egy kedves beszélgetés, hülyéskedés simán belefér (persze nem randi és nem szex, de a leveledből látszik, hogy nem ilyesmiről van szó). Én a férjemre sem sértődök meg ha visszamosolyog egy nőre aki rámosolyog vagy ilyesmi. Szerintem ez természetes és mindenki csak jobban érzi magát tőle, ha valaki félreérti az persze kínos, de nem biztos, hogy a te hibád.
Aki erre azt mondja hogy nem normális az vagy nagyon mogorva, vagy semmi önbizalma vagy mindkettő, ne is törődj vele.
Ha tényleg nem áll szándékodban megcsalni a párodat, akkor ezzel a kacérkodással csak azokkal a férfiakkal szúrsz ki, akik a viselkedésedet úgy értelmezik, hogy lehet esélyük nálad. Gyakorlatilag játszadozol másokkal, erre is gondolhatnál. Na meg vedd figyelembe azt is, hogy a párod mit szól ehhez a flörtölgetéshez. Ha őt ez nem zavarja, nem féltékeny (én mondjuk az lennék, ha a barátom más nőkkel flörtölgetne), onnantól kezdve a barátaidnak semmi beleszólásuk, bár abszolút megértem, ha nem helyeslik az ilyesmit.
"Ez miatt" amúgy nincsen, helyesen úgy mondjuk, hogy emiatt.
Szerintem amit a kérdező írt annak köze nincs a kacérkodáshoz..de mindegy. Természetesen minden nőnek jól esik,ha egy férfi megdicséri,megnézik a metrón,utcán,rámosolyognak.. nincs ebben semmifélre tragédia. Hazudik aki azt állitja,hogy ez nem esik jól neki.
Szeretem ha sikerül csinosan felöltöznöm,új a hajam és mások megdicsérik én meg megköszönöm szépen.. ez hol megcsalás?:D Eszembe nem jutna megcsalni a párom,nincs rá szükségem. És ő is megszokott dicsérni.
Most akkor ennyi erővel járj garbóban,meg csukott szemmel.Nevetséges,mennyi fapin@,meg álszent ember van a világon..
Ezzel egyetértek.. kérdezem azoktól,akik szerint ez már kacérkodás,akkor ők miért vesznek fel nyáron egy mélyen dekoltáltabb fölsőt,vagy rövid szoknyát (most nem közönséges öltözködésről beszélek) ?:) Na azért ugye,hogy jol esik az embernek ha lopva megnézik vagy rámosolyognak. De ezeknek semmilyen jelentőségük nincs,biztos vagyok benne hogy akik ezt kacérkodásnak gondolják az ő párjuk is ugyanugy visszamosolyog egy nőre ha az megnézi a metrón:D
Nem kell szégyellned magad. Tőlem is kérdezték már, hogy szeretem-e. És? Nem baj ha más azt hiszi hogy esetleg nem, én tudom, és ő tudja hogy igen.
Egy valami miatt kell szégyellned magad, és az az "ez miatt" kifejezés.. emiatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!