Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idő, míg elmúlik?

Mennyi idő, míg elmúlik?

Figyelt kérdés

Egy rokonom (nem szorosan közeli) elhunyt sajnos, pár napja. Mikor megtudtam, nagyon sírtam és rossz volt. Már kevésbé vagyok megviselt, valamennyire elfogadtam a helyzetet.

Mikor közösségben vagyok, akkor keveset jut eszembe, vagy legfeljebb nem ő maga, hanem a város, ahol lakott. De ha egyedül vagyok, akkor valahogy mindig eszembe jut, egymás után többször. Mennyi idő múlva szűnik meg ez, mennyi idő míg nem fog ennyit eszembe jutni?

Hozzátartozik lehet az is, hogy évek óta nem láttam, amit addig is sajnáltam, de megvolt az oka, hogy nem tudtam elmenni hozzá. Addig legalább a reményem megvolt, hogy látom még valahogy valamikor, most már biztosan nem.

És a napokban olyan fura érzésem van, mindig eszembe jut vajon lát-e fentről vagy van olyan érzésem, hogy mintha látna attól még, hogy már nincs.

Kiskoromban sokat láttam, van sok emlékem róla... biztos azért hatott most ez ennyire... hiába nem láttam évek óta. Gondolom ez az oka.

Mennyi idő míg elmúlik ez nálam?

2018. ápr. 10. 20:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Pár hét. Velem az elmúlt fél évben 2x fordult elő.

31 N

2018. ápr. 10. 22:59
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! Részvétem! :(

Ha egyedül vagyok, akkor tényleg majdnem mindig eszembe jut... olyan érzésem van néha mintha lélekben nem is itt lennék, hanem abban a városban ahol lakott... ez így hülyén hangzik leírva, de valami ilyesmi furcsa érzés.

Jó lenne ha pár hét alatt, vagy még korábban elmúlna.

Valahogy még félig fel se fogtam, hogy már nincs... vagy nem tudom.

De megpróbálok kevesebbet gondolni rá... jobb lesz.

2018. ápr. 11. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!