Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti befogadnátok így?

Ti befogadnátok így?

Figyelt kérdés
Van egy rokonsrác, bőven huszonéves, de még mindig csak otthon ül. Eléggé öntörvényűnek tűnik, az a dacos nekem ne dumáljon senki típus. Budapesten keres elvileg munkát. Mivel mi ott élünk kérdezték a szülei, akik rendes emberek, nem költözhetne-e addig hozzánk, persze fizetnének. Nem szeretem a pletykákat, de eddig én csak rosszat hallottam erről az emberről, nem csinál semmit, trehány, csak a szórakozás érdekli. Nagyobb házban lakunk, lenne helye. De én úgy érzem csak egy jó nagyot szívnánk vele. Barátnőm pedáns, nem akarok vele sem kitolni. Viszont lehet ezzel adnánk meg neki a kezdő lökést, a szüleinek is jót tennénk ezzel. Ti mit tennétek?
2018. ápr. 1. 20:20
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%

Jól megvagytok most?

Igen.

Akartok gondot okozni magatoknak?

Ha "nem" a válasz, akkor eszetekbe se jusson befogadni!!!

2018. ápr. 2. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!