Ti befogadnátok így?
6: Az is kérdés, hogy külön lakrészt tudnátok-e neki adni vagy veletek közös térben élne?
Ha van egy kölün szoba és saját fürdő WC-vel, és ezeknek a tisztán tartást rá lehet bízni - vagy a szüleire! -, akkor befogadnám, amúgy nem, mert a saját privát szférámat nagyon zavarná az ottléte.
A szüleinek meg kell mondani, hogy tanítsák ki a gyereket a magáról gondoskodás mikéntjéről, én nem fogom ezt magamra vállalni. Ha nem tud magáról gondoskodni - magára vásárolni, ételt szerezni és készíteni, szemetet kivinni, mosni, stb. -, akkor ne küldjék.
Soha!
Én anno elkövettem azt a hibát, hogy unokatestvéremet befogadtuk.
1. A munkakeresés abból állt neki, hogy eljárt a városba csavarogni...
2. Pofátlan lett. / ki ette a fél hűtőt, cseszett rá visszavenni. Az asszony főztjét leszólta, pedig jól főz/
3. A laptopokat úgy használta, ahogy nem szégyellte / a mi szobánkban, de amikor mi nem voltunk otthon átvitte magához bgy szimplán a nappaliból nyúlta le/
4. Rendetlenséget hagyott maga után, az intim szőrét bent hagyta a kádban, wc kefét nem használt,stb
5. / ez volt az amikor megfogtam és kiraktam- szó szerint/
Amikor a feleségem lázasan feküdt otthon, én dolgoztam, akkor az az idióta bement hozzá és az alvó nejemet tapizta és mondta neki, hogy szexeljenek
Szóval én a helyedben nem fogadnám be, mert amíg nem raktam ki, addig is kérdezgettem mikor megy el, de mindig talált valami kifogást. / pl ez vagy az nem tetszett neki a lakásban, vagy túl drága, vagy 50 méterre van a buszmegálló és ő annyit nem sétál, stb/
18:
"túl drága, vagy 50 méterre van a buszmegálló és ő annyit nem sétál, stb/"
:D :D
Hát ez az, ha ingyen is kap jobbat, akkor ahhoz méri, amit talál magának.
De ha a semmihez kéne mérnie, mindjárt más mércéje lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!