Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szóltok ahhoz, hogy egy...

Mit szóltok ahhoz, hogy egy kisgyermekes házaspár rendszeresen eljár bulizni?

Figyelt kérdés
A gyerekek 2 és 4 évesek, és a szülők az utóbbi időben minden péntek és szombat este koncertekre, diszkóba járnak.
2010. jún. 11. 13:08
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Boccs,már 4-gyel feljebb,lassú voltam:) Szerintem tényleg kikapcsolódás a gyereknek is a nagyinál.A mi lányunk nagyon szereti.
2010. jún. 11. 13:57
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld,nem csak éjjel vannak koncertek,itt mifelénk,és a kislányunk fél 10-kor szokott lefeküdni.Szerintem ebbe belefér egy 7-8 órakor kezdődő koncert.
2010. jún. 11. 13:58
 23/35 anonim ***** válasza:
94%

Oda ne rohanjak, hadd menjenek már!!! Attól még nagyon boldog, egészségesen fejlett gyerekük lehet! Hány "önfeláldozó" (ahhhh el ne ájuljak), otthon rohadó házaspár szekálja az akár 18 fölötti gyerekét is puszta irigységből, amiért az eljár(na)?

Ha nekem lesz gyerekem, 100 %, hogy nem fogok ilyen begyöpösödöttekre hallgatni, nem fogok senki véleményére adni! Nem annyit, mint most, de biztos fogok bulizni járni, főleg ha már nem csecsemő a gyerekem!

AZ MENNYIVEL JOBB, HA CSAK AZ APUKA JÁR EL KÜLÖN KOCSMÁZNI?! Mert olyan azért - ne legyünk képmutatók! - akad bőven!

Ismerek olyan párt, akik hetente-kéthetente EGYÜTT eljárnak, és 15 éve boldog kapcsolatban élnek, nem csalják meg egymást - meg olyat is, akik folyton otthon rohadnak (a nő biztos...), és boldogtalanok!

Az, hogy a nő a diszkó előtt fekszik, egy szélsőség - az ilyen otthon is alkoholistává vált volna! A félrelépő apuka meg pláne még csak jobban félrelépett volna, ha a felesége nem megy vele.

29/N

2010. jún. 11. 13:59
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Mi gyerekes barátaink is eljönnek szórakozni velünk. 10-03-ig alszik a gyerek a nagyinál, mi meg táncolunk. Vannak már olyan zenés szórakozóhelyek ahol nem a tini korosztály van. Pesten pl az Ír kocsma (jó a zene, lehet táncolni beszélgetni). Szerintem kevésbé lesz alkoholfüggő egy apuka, ha hétvégente ihat egy pár korsó sört a barátokkal. Azt sokkal rosszabb lenne, a házaspárok külön mennének el szórakozni. Egy nőnek kell, hogy szép ruhába egy kicsit táncoljon. Egy színvonalat érdemes mindig megtartani. Én pl utálom, ha egy gyerekes szülő cigizik.
2010. jún. 11. 13:59
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Igen,vannak már nagyon jó szórakozóhelyek,nem csak tini korosztálynak.És egy egészséges kapcsolathoz tényleg kell a változatosság és a kiruccanás,amikor a kisgyerek nincsen ott velük olyan is kell.Az unalom az egy idő után kikészít mindnekit,csak feszült lesz tőle az ember.
2010. jún. 11. 14:04
 26/35 anonim ***** válasza:
53%

én írtam, hogy jó nekik, hogy van erre rendszeresen energiájuk, de csak azért, mert "jó" szokás szerint magamból indultam ki, hogy 1 év után vissza kellett mennem dolgozni, és nekünk sokszor a hétvégén is munka van, ráadásul az úgynevezett szórakoztatóiparban dolgozunk (férjem is), így valahogy nem vagyunk ezek a bulizósak, csak barátokkal jövünk össze, vagy járunk el, de sokszor inkább azt is háznál tartjuk, főleg nálunk, mert épp elég a munka miatt a babysittert fizetni, az, hogy még a bulik miatt is fizessünk, kicsit már sook lenne... Nagyszülők meg messze laknak, így nincs is sok választásunk.

A hosszú nyaralás alatt próbálunk pótólni azért.

2010. jún. 11. 14:06
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy jót tenne a gyerekeknek, ha "rájuk tapadnak " a szülők.Kell a gyereknek is egy kis pihenés. Pl. nem kell jónak lenni, hetente egy órácskáig.
2010. jún. 11. 14:25
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Válaszok olvasása nélkül...

Eljárnak szórakozni. Igen, és akkor mivan?? Attól még hogy van két kisgyerekük, akkor csak dolgozni meg otthon lenni kell velük? Nem lehet elmenni kikapcsdolódni? Dehogynem. Ez kijár mindenkinek! 26/f

2010. jún. 11. 14:27
 29/35 anonim ***** válasza:
0%
Nekem csak ez a rendszeres péntek szombat furcsa (?!)
2010. jún. 11. 16:29
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Semmit,jól teszik.Jó felfogás.Gondolom míg kissebbek voltak a gyerekek szívtak eleget.Ennyi jár nekik.Vagy éljenek rabságban,mert gyerek van?
2010. jún. 11. 16:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!