Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szóltok ahhoz, hogy egy...

Mit szóltok ahhoz, hogy egy kisgyermekes házaspár rendszeresen eljár bulizni?

Figyelt kérdés
A gyerekek 2 és 4 évesek, és a szülők az utóbbi időben minden péntek és szombat este koncertekre, diszkóba járnak.
2010. jún. 11. 13:08
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem attól, hogy valaki szülő lesz még joga van élni. Az én szüleim is tartottak minden héten szerdán egy "felnőtt napot", amikor mi a nagyinál voltunk. Nyáron pedig nyaraltak egy hetet nélkülünk és aztán velünk is. Mégis normális felnőtt lett belőlem és egyáltalán nem ítélem el őket. Tisztességesen, szeretettel neveltek fel minket. Nekik nem jár kikapcsolódás?
2010. jún. 11. 13:44
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Mi ezzel a probléma? Mi is eljártunk akkor is amikor a gyerekek egészen kicsik voltak és azóta is.

Ami kapcsolatunk akkor ment volna tönkre, ha otthon tespedünk és a tévébámulás mellett csak egymás idegesítése a programunk.

2010. jún. 11. 13:46
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
A mi kislányunk 1 1/2 éves,de mi is el szoktunk járni néha,akkor valamelyik mama vigyáz a gyerkőcre.2havonta megyünk el,de felajánlották,hogy bármikor tudnak vigyázni rá,és szívesen megteszik,mert nekik rossz volt,hogy anno,mikor mi gyerekek voltunk,nekik is megvolt a lehetőség a szórakozásra,de nem éltek vele,és hogy bánják is.Mert hogy az a kis idő jár apának és anyának együtt bármit is csinálnak.Viszont amég kicsik voltunk nyaralni meg síelni elmentek,elvoltunk a nagszülőknél,szerettünk is ott.Szerintem nincsen benne semmi rossz,attól hogy heti 2szer eljárnak még lehetnek nagyon jó szülők.Meg éjjel amúgy is alszik a gyerkőc,(legalábbis nálunk),akkor nem is hiányolja őket,utána meg amég alszanak pár órát a mamával van.Nem nagy dolog.
2010. jún. 11. 13:48
 14/35 anonim ***** válasza:
26%

De a kérdés arról szól, hogy rendszeresen!!!

Naa, ezt én csak azért nem értem, mert néha oké, tök jó, hogy megengedhetik maguknak, van ki vigyázzon a gyerekekre, de rendszeresen azt sem értem, hogyan van erre energiájuk? Ilyen kisgyerekek mellett, meg főleg munka mellett családosan az ember örül ha pihenhet, vagy van egy reggel, amikor nem kell korán kelni.

De nekem is van egy ismerősöm, aki nem tud meglenni buli nélkül, és ha gyereke lesz, már tervben van, hogy magukhoz költözteti az anyját, hogy legyen kire hagyni a gyereket, hogy bulizni mehessenek....persze munka az nincs..de az kit érdekel...

2010. jún. 11. 13:49
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
kedves kérdező elmondanád, hogy neked ezzelmi a problémád?
2010. jún. 11. 13:50
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ettől lett több energiám. Egy jó társaságban eltöltött este, nap után, élményekkel telve új erővel lehet belekezdeni a következő hétbe. 5 éven belül született 3 gyerekünk de az első fél év után mi is rendszeresen eljártunk.
2010. jún. 11. 13:53
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

azt h úgy néz ki h ők nem követik a jó magyar szokást, házasság, gyerek, válás....

2 és 4 éves gyerek már nem annyira pici, ha van ki vigyázzon rájuk és nem a fűtéscsőhöz kötik őket akkor ezzel semmi baj

2010. jún. 11. 13:53
 18/35 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon helyes, csak támogatni tudom! Gondolom, a gyerekeknek is kikapcsolódás, kicsit a mamával, aki kényezteti.
2010. jún. 11. 13:55
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Rendszeresen...péntek,szombat.Nem sok.Szerintem.2-vel feljebb írtam már.Szerintem hülyeség,hogy egy gyerek nagy energiát igényel,miért,futni kell utána,vagy mi?Attól,hogy játszol vele,tanítod,sétálsz vele,hát nekem nem megy el az energiám.Inkább agyilag fáradok le,ha nagyon nyűgös,arra pedig tényleg jól esik a kikapcsolódás.És igen,akár heti 2-szer is elmennék,amikor olyan kedvem van,de nem megyek(pedig megtehetném),azért beérem a 2havival is.Mármint ez a konkrét buli.Mindenhová máshová a gyerekkel járunk.Koncertre(füldugóval persze:) ),meg ide-oda,de koncerteken más gyerekek is vannak.
2010. jún. 11. 13:55
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, miután már köpött a maci, nem?
2010. jún. 11. 13:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!