Megéri így elköltözni?
Otthon nagyon rossz a kapcsolatom akivel lakom....
Érettségim van csak egyelőre.
Ha elköltöznék maradna 100 Ft körül úgy hogy már kifizettem a lakast rezsit. Ennyi maradna kajára meg élni, meg persze félretenni hogy legyen tartalek pénzem. Levelezon mennek továbbtanulni.
Te költöznel ilyen feltételek mellett? Ha otthon már kibírhatatlan
24 éves vagyok

Úgy számolok 90-100 körül marad.
Többet akartam félretenni, de tényleg sokkal többet ér a lelki nyugalom!
Köszönöm mindenkinek!

Én is ezt mondtam mindig! Nem éri meg a több pénz amikor napi szinten totál ideg vagy, gyomrod fáj már, hajad kihullik... 100 ezer ha megmarad teljes egészében pláne, hát az nagyon nagyon jó! Az sok pénz!
Én is voltam így, hogy bármi áron menni akartam! Nagy nehezen sikerült is. Nem mennék vissza oda, inkább a híd alá! Bárhová de vissza oda soha! A "sok" ott megspórolt pénzből fizethettem volna a hajbeültetést... Tudod mit!
Egyébként igaz mi ketten jöttünk el, lett egy kis fizetés emelès is, egyáltalán nem élünk rosszabbul vagy nem marad meg hát megközelítőleg ugyanannyi ami ott... Nyilván ha olyanra költünk ami luxus úgymond - persze akkor kevesebb marad, de akkor magunkra vetünk, hogy elgazoltuk a pénzt. Amit meg muszáj (kocsira pl), azt meg ott is ki kellett fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!