Hogyan kezelitek a pénzt a családban? Párotok maszekjából származó jövedelem megillet benneteket?
Párom más munkarendben dolgozik, mint én. Ő 6-2-ig így már fél 3-ra otthon van, bőven van ideje maszekolni, amiből szép summa jön be.
Én más munkakörben 7-6ig dolgozom (utazást is beleszámítottam) de legtöbbször ennél is később érek haza. Akkor nekilátok a ház körüli munkáknak (mint kertrendezés, fűnyírás, gazolás, konyhakert, fólia, állatok)aztán mikor ezt elrendeztem, akkor főzés, takarítás, mosás stb.
Még iskolába is járok munka mellett, így alig marad időm másra, neki a maszekba alig tudok sajnos segíteni. De amikor olyan van, akkor természetesen ezt is bezsúfolom.
Fizetésünk nagyjából hasonló, ő picit többet keres, maszekkal kiegészítve sokkal többet.
Javasoltam, hogy legyen egy közös számla, amire mindkettőnk utal egy bizonyos összeget, amiből fedezzük a rezsi, a kaja, a háztartási költségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!