Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukam nem engted el backpack...

Anyukam nem engted el backpacking utra. Lepjek le? Vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés

Regi almom atutazni Europat, csak ugy menni, menni es menni, minden nap masik varosban.

1-2 hetre mennek, de anyukam teljesen kikeszult, hogy NEM ENGED EL.

Ez tenyleg veszelyes? Van olyan, akinek van ebben tapasztalata?

22 eves vagyok lany

2018. febr. 17. 17:06
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyent állitasz hogy 60-70- böl.megvan az ut en block, akkor neki se indulj, mert ALAP dolgokkal nem vagy tisztában. :)

Az meg tpk hülyeség hogy elnész egyegy napra öl Londonba. Mit látsz belöle? Semmit.

Akkor már.értelmesebb (és olcsobb) ha egy országon belül nézel ki 4-5 várost és azokat nézed meg :)

2018. febr. 20. 08:31
 42/46 anonim ***** válasza:
88%
#36 te idióta, nem azért válogat, mert sznob, hanem azért, hogy a lehető legkevesebb veszélynek tegye ki magát. szerinted melyik esélyesebb: hogy egy 2gyerekes család közép-felsőkategóriás kocsival rabolja ki, veri meg, erőszakolja meg, öli meg, vagy egy román vendégmunkásokkal megpakolt kisbusz? te hova ülnél be szívesebben? (még mielőtt azzal védenéd magad, hogy férfi vagy: stoppolni férfiként se veszélytelenebb)
2018. febr. 20. 22:11
 43/46 anonim válasza:
Én sem engednélek el, mivel még magyarul és helyesen írni sem tudsz.
2018. febr. 21. 11:31
 44/46 anonim ***** válasza:
#42. Akkor fszért nem megy busszal? Ha nincs pénze még egy nyamvadt buszjegyre se akkor talán nem annak kéne lennie az elsődleges életcélnak, hogy bejárja a világot.
2018. febr. 22. 10:28
 45/46 anonim ***** válasza:
Nehogy már most sajnáljam egyébként a szerencsétlen stoppost. Én nem stoppolok, mert ha annyi pénzem nincs, hogy egy tömegközlekedési eszközre ne tudjak jegyet venni akkor nem fogok elmenni kirándulgatni a nagyvilágba. Vagy egy divatutazó a hölgy, vagy egy ingyenélő. Egyik sem szimpatikus, pláne annyira, hogy rettentően megsajnáljam, hogy ázsiában milyen kocsival állnak meg mellette. Másrészről meg lenézi a csöveseket, de csövesként kiránduldat a világban. Sok sikert neki... :)
2018. febr. 22. 10:38
 46/46 anonim ***** válasza:

#36 aka TheHunBeast:

"a retkes kurvä anyád az idióta te kretén géci" (kicsit cenzúráznom kellett, amit amúgy nem értem miért követem meg a gyik kommentben, de pm-ben nem)

átadtam. puszil téged

2018. febr. 22. 22:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!