Anyukam nem engted el backpacking utra. Lepjek le? Vagy felejtsem el?
Figyelt kérdés
Regi almom atutazni Europat, csak ugy menni, menni es menni, minden nap masik varosban.
1-2 hetre mennek, de anyukam teljesen kikeszult, hogy NEM ENGED EL.
Ez tenyleg veszelyes? Van olyan, akinek van ebben tapasztalata?
22 eves vagyok lany
2018. febr. 17. 17:06
41/46 anonim válasza:
Ha ilyent állitasz hogy 60-70- böl.megvan az ut en block, akkor neki se indulj, mert ALAP dolgokkal nem vagy tisztában. :)
Az meg tpk hülyeség hogy elnész egyegy napra öl Londonba. Mit látsz belöle? Semmit.
Akkor már.értelmesebb (és olcsobb) ha egy országon belül nézel ki 4-5 várost és azokat nézed meg :)
42/46 anonim válasza:
#36 te idióta, nem azért válogat, mert sznob, hanem azért, hogy a lehető legkevesebb veszélynek tegye ki magát. szerinted melyik esélyesebb: hogy egy 2gyerekes család közép-felsőkategóriás kocsival rabolja ki, veri meg, erőszakolja meg, öli meg, vagy egy román vendégmunkásokkal megpakolt kisbusz? te hova ülnél be szívesebben? (még mielőtt azzal védenéd magad, hogy férfi vagy: stoppolni férfiként se veszélytelenebb)
43/46 anonim válasza:
Én sem engednélek el, mivel még magyarul és helyesen írni sem tudsz.
44/46 anonim válasza:
#42. Akkor fszért nem megy busszal? Ha nincs pénze még egy nyamvadt buszjegyre se akkor talán nem annak kéne lennie az elsődleges életcélnak, hogy bejárja a világot.
45/46 anonim válasza:
Nehogy már most sajnáljam egyébként a szerencsétlen stoppost. Én nem stoppolok, mert ha annyi pénzem nincs, hogy egy tömegközlekedési eszközre ne tudjak jegyet venni akkor nem fogok elmenni kirándulgatni a nagyvilágba. Vagy egy divatutazó a hölgy, vagy egy ingyenélő. Egyik sem szimpatikus, pláne annyira, hogy rettentően megsajnáljam, hogy ázsiában milyen kocsival állnak meg mellette. Másrészről meg lenézi a csöveseket, de csövesként kiránduldat a világban. Sok sikert neki... :)
46/46 anonim válasza:
#36 aka TheHunBeast:
"a retkes kurvä anyád az idióta te kretén géci" (kicsit cenzúráznom kellett, amit amúgy nem értem miért követem meg a gyik kommentben, de pm-ben nem)
átadtam. puszil téged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!