Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukam nem engted el backpack...

Anyukam nem engted el backpacking utra. Lepjek le? Vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés

Regi almom atutazni Europat, csak ugy menni, menni es menni, minden nap masik varosban.

1-2 hetre mennek, de anyukam teljesen kikeszult, hogy NEM ENGED EL.

Ez tenyleg veszelyes? Van olyan, akinek van ebben tapasztalata?

22 eves vagyok lany

2018. febr. 17. 17:06
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
49%

1. Az, hogy nem enged el, értelmezhetetlen, ebből már kinőttél.

2. Az, hogy mennyire veszélyes, attól függ, hova mennél, milyen módon utaznál, hol szállnál meg stb. Pl. egy csoportos buszos körutazás viszonylag kis kockázatú. Nyugat-Európában viszont mostanában nem nagyon ülnék vonatra, pedig nekem is van (még) hasonló út a "bakancslistámon":) - de talán pár év múlva.

Nyugat-Európa nagyvárosait annyira nem ajánlanám:(, de a balti országokba még el lehetne menni... Továbbá jó dolog spontán utazni, de szerintem kell pár megbízható "bázis", ahol fix, jó szállásod van, és onnan be tudsz járni bizonyos helyeket oda-vissza egy nap alatt, mielőtt továbbállsz. Kényelmesebb is így utazni, mintha minden nap magaddal kell vinni az összes holmidat. Én már csak tudom:) Az is fontos, hogy az egyes városokban mennyire ismered az egyes városrészeket biztonság szempontjából: nem árt utánaolvasni és alaposan felkészülni, nem mászkálni sötétben stb., akármilyen hangulatos is. Vagy ha kisebb városokat, nem teljesen kihalt vidéki látnivalókat ejtesz útba, az szintén a kevésbé kockázatos kategória.

Azt sem írtad, egyedül utaznál-e vagy társasággal. Stb., stb.

Szóval szerintem alapvetően el lehet utazni, és nagyon sok szép helyet meg lehet nézni, de ÉSSZEL, tervezéssel!

2018. febr. 17. 17:31
 12/46 anonim ***** válasza:
73%
Nyugodtan elmehetsz a nyugat-európai városokba is.:-) Tavaly jártam be egyedül Spanyolországot (nő vagyok), előző nyáron Olaszországot, azt megelőzően Angliát, odáig repülővel, országon belül busszal, vonattal. A következőkben Portugália lesz az európai úticélom (más világrészekbe is járok.:-)) Igen, vannak szabályok, amikre oda kell figyelni, de ha beszélsz angolul, mindenhol fogsz találni csoportokat, akikhez átmenetileg csatlakozhatsz, és egyedül sem lesz bajod.
2018. febr. 17. 17:52
 13/46 anonim ***** válasza:
19%
Hajrá, lépj le. Csak ne csodálkozz ha anyukád otthonról is leléptet utána, na de valamit valamiért.
2018. febr. 17. 18:11
 14/46 anonim ***** válasza:
81%
Egy új álmod lehetne mondjuk, hogy elszakadsz annyira anyádtól, hogy egy utazásra ne kelljen engedélyt kérned. Aki 22 évesen az anyjától kér mindenről jóváhagyást, kétlem, hogy olyan élelmes legyen, hogy egy ilyen úton megállja a helyét...
2018. febr. 17. 18:14
 15/46 anonim ***** válasza:
55%

Nem értem muterod miért hisztizik!

MErt ismeri a lányát?

Itt rinyál 22 évesen vadidegeneknek csomagolás helyett, szerinted mennyire életképes???

2018. febr. 17. 18:18
 16/46 anonim ***** válasza:
46%
Ebben egyetértek az utolsóval. Anyuka itt nem oknélkül ágál,a sok tulféltett huszon éves még buszon se tud jegyet venni,más meg már 14 évesen már 200 km reket vnatozik önnálóan de ők nem is kérdeznek 22 évesen majd h hová mehetnek engedéllyel..
2018. febr. 17. 18:20
 17/46 anonim ***** válasza:
14%
Nem kértek engedélyt, mert nem anyu zsebére felnőttködtek.
2018. febr. 17. 18:32
 18/46 anonim ***** válasza:
84%
többször utaztam már így, soha semmi probléma nem volt (főleg Csehországban és Skóciában). egyik barátnőm rendszeresen utazik így (vele voltam Csehországban és Skóciában, de ő volt így Olaszországban, Szlovéniában, Macedóniában és Hollandiában is)
2018. febr. 17. 19:20
 19/46 anonim ***** válasza:
28%
És már akkor is tele volt minden migráncsokkal, akik szerint ha egy nő nem muzulmán, akkor ku.rva?
2018. febr. 17. 19:28
 20/46 anonim ***** válasza:
84%

Hagyjátok már nyomorultat a migránsokkal. Akinek 22 évesen mindenhez szülői engedély kell annak egy ilyen túrán nem csak a migráncsok okozhatnak meglepetéseket.

Kva trendi lett manapság a hippiként hátizsákos divatutazás, csak ma már ezt a "világlátott" emberek kicsit máshogy űzik. Iphone-okkal, tükörreflexes fényképezőkkel, stb.

Talán előbb Kérdező próbáld magad nagyobb ( vagy egyáltalán valamilyen mértékű ) önállóságra növelni, hogy 22 évesen ne anyádtól kelljen elkérezkedened, aztán gondolkodj ilyen utakon. Lesznek tényleg gondok az úton ha ilyen mimóza anyu kicsi lánya vagy...

2018. febr. 17. 19:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!