Folyton megy a feszkó, besokaltam, mit tegyek?
21 eves vagyok, a szuleimmel éltem együtt.
sokszor osszeveszunk apammal, minden aprosagbol kepesek vagyunk nagyon osszeveszni.
a csaladi valalkozasban dolgozok heti 6 napot, 150 et kapok erte.
a valalkozas a szuleimnek hvi szintre lebontva 1,8m mard a zsebukben.
ma annyira elfajult vit koztunk, hogy osszecuccoltam es eljottem a mamamhoz.
ha nem megyek vissza dolgozni apmnk kell valakit tallnia helyettem, vagy nem tudjak elvegezni a munkat.
ti visszamennetek dolgozni?
olyan erzesek vannak bennem, hogy nem becsulik meg a munkam es emberileg is meg egy kisgyerek szintjen kezelnek.
vagy visszamegyek, vagy keresek mas munkat
mardnatok vagy mennetek?
Figyelj, tudsz nélkülük élni?
Mert, akkor menne a rák vissza hozzájuk.
Havi 150-et kapsz, míg nekik 1,8m marad, úgy hogy a héten 6 napot dolgozol?
Mert, ez esetben egyértelműen nem akarják, hogy elköltözz, hiszen olcsó munkaerő vagy. :D
vegulis tudnek nelkuluk elni, csak nelkulem szerintem a munka felet se tudnak elvegezni maximum ha egy idege t felvesznek, az meg tudna lopni.
annyi a problemam, hogy 1 eve dolgozok otthon, ekkor vegeztem az iskolaval. osszekuporgattam egy versenymotorra, amire regota vagytam. ha nem megyek vissza ott kellene hagynom a sportot mig nem tudok autot venni.
azert ne. autot vettem a motorhelyetz mert volt otthon 4
tovabba tamogatast kaptam a valalkozas utan azt visszakellfizetni
Figyelj, te döntöd el, hogy neked melyik a fontosabb.
A szabadságod, vagy a sport?
Kinek mi...
Ha tudsz nélkülük élni, a választás a tied...
ha nem lenne itt a sport nem gondolkodnek, gyerekkori almom volt.
sosem vettek nekem eros motor, mert veszelyes.
megvettem es most, hogy valoravalt ez a csodas almom sajnalnam feladni.
foallasu valalkozo vagyok. ha felszamolom vissza kell fizetni a tamogatast. viszont addig unkahelyre sem tudnak bejelenteni.
Heti 48 oráért 150-et? Jol birtad én csak addig maradtam volna ott náluk, mig összerakok annyi pénzt hogy elköktözhessek tölük a fenébe.
És igen, vegyenek fel mást, aki éhbérért dolgozik nekik - megsúgom, nem fog nekik menni.
Kérdező, ne menj vissza, te ott SOHA nem.leszel felnöttként kezelve és mindig ilyen röhejes összegért fogsz gürizni, keress inkább máshol.melot.
A motort meg jegeld most, elöbb keress jol fizetö állást, UTÁNA hobbizz.
Ha visszamész, akkor gyöztek és ugyanugy szrba sem fognak venni.
Én heti 4x7 oráért 350-et kapok vállaékozási alkalmazottként, de ha a férjemnek dolgoznék (nem szeretem keverni a munkát magánéletet), tisztán meglenne a 600 is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!