Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Folyton megy a feszkó, besokal...

Folyton megy a feszkó, besokaltam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

21 eves vagyok, a szuleimmel éltem együtt.

sokszor osszeveszunk apammal, minden aprosagbol kepesek vagyunk nagyon osszeveszni.

a csaladi valalkozasban dolgozok heti 6 napot, 150 et kapok erte.

a valalkozas a szuleimnek hvi szintre lebontva 1,8m mard a zsebukben.

ma annyira elfajult vit koztunk, hogy osszecuccoltam es eljottem a mamamhoz.

ha nem megyek vissza dolgozni apmnk kell valakit tallnia helyettem, vagy nem tudjak elvegezni a munkat.

ti visszamennetek dolgozni?

olyan erzesek vannak bennem, hogy nem becsulik meg a munkam es emberileg is meg egy kisgyerek szintjen kezelnek.

vagy visszamegyek, vagy keresek mas munkat

mardnatok vagy mennetek?

2018. febr. 11. 18:57
 1/9 anonim ***** válasza:
81%

Figyelj, tudsz nélkülük élni?

Mert, akkor menne a rák vissza hozzájuk.

Havi 150-et kapsz, míg nekik 1,8m marad, úgy hogy a héten 6 napot dolgozol?

Mert, ez esetben egyértelműen nem akarják, hogy elköltözz, hiszen olcsó munkaerő vagy. :D

2018. febr. 11. 19:02
 2/9 A kérdező kommentje:

vegulis tudnek nelkuluk elni, csak nelkulem szerintem a munka felet se tudnak elvegezni maximum ha egy idege t felvesznek, az meg tudna lopni.

annyi a problemam, hogy 1 eve dolgozok otthon, ekkor vegeztem az iskolaval. osszekuporgattam egy versenymotorra, amire regota vagytam. ha nem megyek vissza ott kellene hagynom a sportot mig nem tudok autot venni.

azert ne. autot vettem a motorhelyetz mert volt otthon 4

tovabba tamogatast kaptam a valalkozas utan azt visszakellfizetni

2018. febr. 11. 19:07
 3/9 anonim válasza:
57%
Lehet a hiányod rádöbbenti őket a változásra. Le kellene ülni megbeszélni a dolgot. Ha nem engednek a dologból, akkor önállóan kell boldogulnod.
2018. febr. 11. 19:12
 4/9 anonim ***** válasza:
70%

Figyelj, te döntöd el, hogy neked melyik a fontosabb.

A szabadságod, vagy a sport?

Kinek mi...

Ha tudsz nélkülük élni, a választás a tied...

2018. febr. 11. 19:13
 5/9 A kérdező kommentje:

ha nem lenne itt a sport nem gondolkodnek, gyerekkori almom volt.

sosem vettek nekem eros motor, mert veszelyes.

megvettem es most, hogy valoravalt ez a csodas almom sajnalnam feladni.

foallasu valalkozo vagyok. ha felszamolom vissza kell fizetni a tamogatast. viszont addig unkahelyre sem tudnak bejelenteni.

2018. febr. 11. 19:17
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Mondjuk az autóhasználatot, meg a lakhatást is számold juttatasásnak, de akkor is kérj egy 100 ezres fizetés emelést. Ha nem kapsz, akkor heti 5 nap, napi 8 óránál ne dolgozz többet.
2018. febr. 11. 19:44
 7/9 anonim ***** válasza:
70%

Heti 48 oráért 150-et? Jol birtad én csak addig maradtam volna ott náluk, mig összerakok annyi pénzt hogy elköktözhessek tölük a fenébe.

És igen, vegyenek fel mást, aki éhbérért dolgozik nekik - megsúgom, nem fog nekik menni.

Kérdező, ne menj vissza, te ott SOHA nem.leszel felnöttként kezelve és mindig ilyen röhejes összegért fogsz gürizni, keress inkább máshol.melot.

2018. febr. 12. 06:52
 8/9 anonim ***** válasza:
27%

A motort meg jegeld most, elöbb keress jol fizetö állást, UTÁNA hobbizz.

Ha visszamész, akkor gyöztek és ugyanugy szrba sem fognak venni.

Én heti 4x7 oráért 350-et kapok vállaékozási alkalmazottként, de ha a férjemnek dolgoznék (nem szeretem keverni a munkát magánéletet), tisztán meglenne a 600 is.

2018. febr. 12. 06:57
 9/9 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat.mindenki megfontolandó velemenyt irt. meg gondolkodok, de szerintem megyek.
2018. febr. 12. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!