Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért fáj a "családomnak" ha...

Miért fáj a "családomnak" ha nevetek?

Figyelt kérdés
Ha jóízűen nevetek előttük, idegesek lesznek, bántsa őket lelkileg de miért? Szeretek nevetni, röhögni de miért bűn ez? Nem, nem rajtuk nevetek, csak dolgokon, és ők nem értik, hogy mi abban a vicces. Tehetek én arról hogy ők nem tudnak szívből nevetni?
2018. febr. 4. 13:22
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Én azt hittem ilyen csak nálunk volt. :D Ha tesómmal valamit viccesnek találtunk és röhögőgörcsöt kaptunk rajta akkor már rögtön morogtak, hogy ez gyerekes meg idétlen (5-7 évesek voltunk akkor). De később is így maradt. Volt, hogy eszembe jutott valami vicces dolog aznap és elmosolyogtam magam erre anyum beszól, hogy reméli, hogy ezt nem csinálom mások előtt, mert elmebetegnek néznek. Hát istenem, vicces volt én meg mosolyogtam. :D Se tesómmal, sem rokonokkal, sem barátokkal nem lehetett egy jót nevetni, mert akkor jött, hogy mi idétlenek vagyunk, meg csak játsszuk a fejünket, viháncolunk. Na meg mindig azt mondták, hogy "Aki pénteken nevet, az vasárnap sírni fog."

Szerintem egy kisgyerekre rászólni azért mert jól érzi magát és nevet hülyeség. Biztos idegesítő a viháncolás, meg az állandó nevetés, de mégis mit kellett volna csinálnunk 7 évesen? Sakkozni vagy mi? Kamasz koromban már nem is voltak nálunk a barátaim, nem is hívtam őket, inkább én mentem, mert ugye a szüleimet zavarta, ha mi ott nevetünk. Ilyet senki másnál nem tapasztaltam semelyik életkorban, hogy rászólnak a gyerekre és annak barátaira, ha nevetnek valamin.

Amúgy érdekes, hogy pont apumat zavarta jobban, aki amúgy nagyon humoros és jópofa ember volt, sokat nevetett, de ha mi nevettünk kiskorunkba valamin, ami gondolom neki nem volt vicces azt nem tudta tolerálni. Amúgy nagyon szerettem, sajnos már nincs köztünk, de ezt soha nem tudtam megérteni. Gondolom valami olyan rigolya lehetett, mint hogy nem lehetett mellette almát, chipset, ropit vagy ilyesmiket enni, mert idegesítette, hogy rágok.

2018. febr. 5. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!