Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért fáj a "családomnak" ha...

Miért fáj a "családomnak" ha nevetek?

Figyelt kérdés
Ha jóízűen nevetek előttük, idegesek lesznek, bántsa őket lelkileg de miért? Szeretek nevetni, röhögni de miért bűn ez? Nem, nem rajtuk nevetek, csak dolgokon, és ők nem értik, hogy mi abban a vicces. Tehetek én arról hogy ők nem tudnak szívből nevetni?
2018. febr. 4. 13:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ha azt érzed hogy neked IS bűnbánónak kellene lenned, mint nekik, akkor vajh miről is van szó? Miféle bűnt kéne hogy bánj?
2018. febr. 4. 14:58
 12/21 anonim ***** válasza:
Videót arról a röhögésről!
2018. febr. 4. 15:06
 13/21 anonim ***** válasza:
52%
Sajnos idehaza sok család ilyen,kb mert albérlők alkotják nem csaldtagok,meg a beteg vagyok,nekem olyan rossz,siránkozok is divat,de megoldani nem akarja az adott problémát csak picsogni és belehuzni mindenkit,aki meg még jó kedvű mer lenni az dögöljön is meg..
2018. febr. 4. 15:12
 14/21 A kérdező kommentje:
Inkább csak arról van szó, hogy ők a megkeseredett dögök! Anyám csalódott apámban, oké, de nekem ehhez nincs közöm. A bátyámról nem is beszélve. Ezért rossz nekik, ha én nevetek. De nem érdekel, jobban utálom őket bárminél. Szánalmas, megrögzött, lelki nyomorékok! Ennyi.
2018. febr. 4. 16:12
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Építsd fel a függetlenedésedet, minden energiát megér.

Persze ettől még videót arról a röhögésről, lehet, hogy attól van az egész :D

2018. febr. 4. 19:12
 16/21 anonim ***** válasza:
36%
No mi az? Nem vették meg a legújabb ájfónt és most már szánalmas dögök a szüleid? Neked csak egy nagy pofon hiányzik, kis elkényeztetett hercegnő. Nem érdekel milyenek a szüleid, de ilyen hangnemben senkiről sem beszélünk és főleg nem a szüleidről.
2018. febr. 4. 21:40
 17/21 anonim ***** válasza:
39%

Utolsó én pl leköpném a szüleimet,nem minden szülö jogusolt alanyi jogon a tiszteletre,27 éve rájuk se néztem,olyan csodálatos szülök voltak,piás nyomorékok,szerencsére csak 18 évig tudtak mérgezni,ütlegelni,mert aztán elegem lett h bokszolozsák

legyek,és szépen visszaütöttem, aztán leléptem,nem vettek telefont brühühü,mekkora odamondás. Nem minden szülö tiszteletre méltó..

2018. febr. 4. 21:46
 18/21 anonim ***** válasza:
Ha így gondolkodsz az csak téged minősét és te sem vagy akkor jobb ember a szüleidnél, utolsó.
2018. febr. 5. 08:19
 19/21 anonim ***** válasza:
De jobb vagyok náluk, nem verem a gyerekeimet piásan napi szinten mint ok engem. Ugy tunik nálunk ez elfogadott h piásan csapkodjuk a gyerekes es ellenszegül mert lrzi h ez szar nem család,és lelép az a szemét mert hát a kedves szülei megérdemelten vertek es tettek to nkre a 18 évét. Nem csoda h az értelmiség elmegy innen külföldre,itthon pár ev és a gyermekbántalmazás nem lesz buncsekekmény. Mondjuk én koromban is a tanárok akiknek jeleztem és láttak a nyomokat kb beleszartak nem akarta k belekeveredni. Te csokokj kezet a szuleimnek akkor légszives helyettem is. Én közelekbe nem megyek a gyerekeimet meg végképp nem viszem alkoholistákhoz. En vagyok a szemét hálátlan dog. : D
2018. febr. 5. 09:12
 20/21 anonim ***** válasza:
Hát itt nem az a baj, hogy te nevetsz, hanem hogy utálod őket, és direkt hergeled a családot.
2018. febr. 5. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!