Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért fáj a "családomnak" ha...

Miért fáj a "családomnak" ha nevetek?

Figyelt kérdés
Ha jóízűen nevetek előttük, idegesek lesznek, bántsa őket lelkileg de miért? Szeretek nevetni, röhögni de miért bűn ez? Nem, nem rajtuk nevetek, csak dolgokon, és ők nem értik, hogy mi abban a vicces. Tehetek én arról hogy ők nem tudnak szívből nevetni?
2018. febr. 4. 13:22
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
89%
Esküszöm neked én már sok mindent hallottam de hogy valaki családja ideges lesz mert nevet előttük jóízűen egy családtag és az bántsa őket..na ilyet még nem hallottam. Esetleg ha valaki halálán nevetsz na azt elhiszem de nem hiszem hogy ezt tennéd. Komolyan ilyen kérdésekért érdemes feljönni a gyk-ra :D :D
2018. febr. 4. 13:26
 2/21 anonim ***** válasza:
99%
Szerintem ennél több van a dolgok mögött. Én is ismerek olyanokat, akik jelentéktelen dolgokon elkezdenek irtó idegesítően röhögni fél órán át. No az már fáj az embereknek. Egy jóízű nevetéstől még senki sem lett ideges.
2018. febr. 4. 13:30
 3/21 anonim ***** válasza:
90%

Nálunk is ez van, BÁRKI boldog, az már hogy merészeli, mert nincs oka rá.

Ha van oka, akkor meg beszólogatnak, hogy lelohadjon a jókedve...

2018. febr. 4. 13:31
 4/21 A kérdező kommentje:
Esküszöm, hogy annyit fogok nevetni, amennyit csak bírok, mihelyt külön leszek ezektől! Egész nap nevetni fogok, meg röhögni! Mert elegem van ebből az elmebeteg, lelkibeteg családból! Engem is erővel bele akartak húzni ebbe a beteg állapotba, de többé már nem hagyom magam! Nekem nem muszáj búslakodni, se bűnbánatba esni! Hidegen hagy ha őrültnek fognak nézni, esküszöm kacarászni fogok, örülni, nevetni, és senki nem fogja elvenni a kedvemet! Ha mégis meg fogja bánni!
2018. febr. 4. 14:10
 5/21 anonim ***** válasza:
88%
Néha tény, hogy baromi idegesítő és zavaró mikor valaki folyamatosan, mindenen hangosan röhög mint egy idióta.
2018. febr. 4. 14:18
 6/21 anonim ***** válasza:
86%
Hát azért ez attól is függ hogy min meg hogy röhögés. Ha a semmin röhögsz fenn hangon fél óráig akkor furcsa.
2018. febr. 4. 14:19
 7/21 anonim ***** válasza:
86%
Az már beteges ha valaki mindig csak röhög...
2018. febr. 4. 14:27
 8/21 anonim ***** válasza:
48%
Mert a magyarok 90 % keserű. Ennyi.
2018. febr. 4. 14:42
 9/21 anonim ***** válasza:
70%
Miféle retardált egy család vagytok?
2018. febr. 4. 14:45
 10/21 anonim ***** válasza:
74%
Lehet, hogy a családod furcsa, de te sem vagy éppen százas. Ez már kényszerbetegség, ha állandóan mindenen, vagy éppen a semmin, csak nevetni akarsz. Pszichológuson gondolkotál már? Én is szeretek nevetni, de ennek már inkább valamilyen mélyebb lelki sérüléses okai lehetnek.
2018. febr. 4. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!