Anyósomtól hideglelést kapok! Más is van ezzel így, akik egy lakásba kényszerültek vele és megőrülnek tőle? Hogy bírtad ki, amíg nem költöztetek el?
20:56
És te honnan tudod, hogy ez az anyós valóban olyan, amilyennek a kérdező lefesti? Miért veszed készpénznek? azért, mert voltál ilyen helyzetben? Minden éremnek két oldala van!
Egyáltalán milyen ember az, aki a háta mögött szidja a másikat? Ráadásul ehhez még társakat is keres. Ahelyett, hogy inkább a megoldáson törné a fejét.
Kérdező, leszel te is anyós... És azt tartja a mondás, Isten nem ver bottal.
20:07 Nem írtam semmit az anyósról. Ha visszaolvasod, láthatod.
Engem az bosszant, ha valaki öncélúan szid egy másik embert. Mert az NEM vélemény.
Igen, biztos vagyok abban, hogy azok dobálnak sárral, akik még nem éltek együtt évekig az anyósukkal. Még ha szent lenne is nehéz volna az együttélés, mert nem vagyunk egyformák, mert nem az az életcélom, hogy az ő társaságában éljek, mert nem szeretem a hazugságokat stb.....
és egy ember szóljon közületek, aki még nem találkozott számára mélyen antipatikus személlyel vagy elfogadhatatlan viselkedéssel!!! na én nem csak találkoztam, de vele is kell élnem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!