Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyósomtól hideglelést kapok!...

Anyósomtól hideglelést kapok! Más is van ezzel így, akik egy lakásba kényszerültek vele és megőrülnek tőle? Hogy bírtad ki, amíg nem költöztetek el?

Figyelt kérdés
álszent, sajnáltatja magát, szenvedésfüggő, notorikus hazudozó és még sorolhatnám
2010. jún. 6. 19:22
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
21%

20:56

És te honnan tudod, hogy ez az anyós valóban olyan, amilyennek a kérdező lefesti? Miért veszed készpénznek? azért, mert voltál ilyen helyzetben? Minden éremnek két oldala van!

Egyáltalán milyen ember az, aki a háta mögött szidja a másikat? Ráadásul ehhez még társakat is keres. Ahelyett, hogy inkább a megoldáson törné a fejét.

Kérdező, leszel te is anyós... És azt tartja a mondás, Isten nem ver bottal.

2010. jún. 7. 19:56
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
Persze, elhagyjátok a saját otthonotokat és inkább vesztek magatoknak másikat. Tudod kinek meséld.
2010. jún. 7. 19:59
 23/27 anonim ***** válasza:
19.56 Akkor visszakérdezek: és te honnan tudod, hogy olyan anyós, amilyenről te írsz? Én sem tudom valóban, de ide bárki bármit ír, azonnal megy a letámadás és az ítélkezés..... 2 mondatból egyesek leveszik kinek milyen élete van....
2010. jún. 7. 20:07
 24/27 anonim ***** válasza:

20:07 Nem írtam semmit az anyósról. Ha visszaolvasod, láthatod.

Engem az bosszant, ha valaki öncélúan szid egy másik embert. Mert az NEM vélemény.

2010. jún. 7. 20:37
 25/27 anonim ***** válasza:
Akkor viszont nem NEKED szólt a megjegyzésem, véleményem, hanem akik rögtön elkezdték fikázni a kérdezőt. Sajnos nagyon általános, hogy az emberek nagy része 1-2 mondatból ítél és besorolja az embert bizonyos kategóriákba, pedig a negyede nem igaz. Én is kaptam már itt kérdezőként olyan "véleményeket", amiknek a negyede nem fedte a valóságot, de a "mélyen tisztelt" válaszoló TÉNYKÉNT közölte RÓLAM! Egyetértek abban, hogy mindig kettőn áll a vásár, én csak azzal nem értek egyet, hogy valaki feltesz ide egy kérdést, mert nyilván el van keseredve valamiért és akkor azonnal jönnek és beledöfik a kést mindenféle információ ismerete nélkül. Biztosan a kérdező sem szent, neki is vannak dolgai, amikről az anyós beszélhetne, de oltárira utálom, amikor egyesek lefestik a "panasz tárgyát" egy szerencsétlen valakinek, akit a "panaszkodó" szidni merészelt. Na nekem ezzel van tele a hócipőm....
2010. jún. 7. 20:59
 26/27 anonim ***** válasza:
Akkor ezt megbeszéltük:)
2010. jún. 7. 21:14
 27/27 A kérdező kommentje:

Igen, biztos vagyok abban, hogy azok dobálnak sárral, akik még nem éltek együtt évekig az anyósukkal. Még ha szent lenne is nehéz volna az együttélés, mert nem vagyunk egyformák, mert nem az az életcélom, hogy az ő társaságában éljek, mert nem szeretem a hazugságokat stb.....

és egy ember szóljon közületek, aki még nem találkozott számára mélyen antipatikus személlyel vagy elfogadhatatlan viselkedéssel!!! na én nem csak találkoztam, de vele is kell élnem....

2010. jún. 11. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!