Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyósomtól hideglelést kapok!...

Anyósomtól hideglelést kapok! Más is van ezzel így, akik egy lakásba kényszerültek vele és megőrülnek tőle? Hogy bírtad ki, amíg nem költöztetek el?

Figyelt kérdés
álszent, sajnáltatja magát, szenvedésfüggő, notorikus hazudozó és még sorolhatnám
2010. jún. 6. 19:22
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
80%

Mi is anyósoméknál lakunk, ő sem egy szent asszony, de:

- nem lenne köteles megtűrni a házában,

- felnevelte azt az embert, akit én mindennél jobban szeretek,

- sokszor semmi másra nem vágyik a nyavalygásával, mint egy kedves szóra, vagy egy beszélgető társra,

- megpróbálok minél kedvesebb lenni, mindenhez jó pofát vágni,

- néha nem halok bele abba, ha kedveskedek egy apró dologgal. Például - és ez most komoly - egy kiló kristálycukorral, hogy tessék, csak úgy vettem, vagy egy kiló eperrel, vagy bármi mással, aminek hatására egy-két hétig kenyérre lehet kenni,

- végül, de nem utolsósorban ismerem azt a mondást, hogy nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát.

2010. jún. 6. 19:27
 2/27 anonim ***** válasza:
58%

Én és a párom 2 hétig bírtuk csak,annyira rossz volt!!!

Lopott tőlem pénzt,sminket,mindent,és azzal áltatott minket,hogy bejött valaki és elvitte a dolgaimat!

Utána elköltöztünk,és csak úgy jön hozzánk,ha nem alszik nálunk,és minden dolgot elrakunk,ami mozdítható! :)

Amúgy miis nagyon nehezen bírtuk!!!

De kitartás!

Gondolj arra hogy nemsokára úgyis költöztök,addig meg valahogy bírjátok ki,még ha nehéz lesz!:)

esetleg halgattasd el néhány ütős anyós viccel,nálam bevált! ;)

2010. jún. 6. 19:29
 3/27 A kérdező kommentje:

a mindig kedvesnek lenni és mindenhez jópofát vágni nekem is egészen jól megy már, de elérem a határt, amikor robbanni tudnék tőle és magamtól is , mert nem szeretem a képmutatást

minden héten kap valamit, ami miatt a te anyósod lehet, hogy két hétig kenyérre kenhető, de az enyém leszarja

arról nem beszélve, hogy nem mi lakunk az ő házában és lakhatna máshol is, de neki az nem megfelelő

másik fia pedig egy éve nem beszél vele , nem láthatja az unokáit sem, és ezt magának köszönheti

2010. jún. 6. 19:32
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem irígyellek.
2010. jún. 6. 19:37
 5/27 anonim ***** válasza:
79%

Csak azt nem értem, hogy akkor most miért akarod szidni az anyósokat?

Mert mindenféle családtagnál(nagynéni, apa, nagyszülő, unokahúg, sogornő stb., stb.) találsz kiállhatatlan, utálatos, veszekedős embert.

2010. jún. 6. 19:40
 6/27 anonim ***** válasza:

Húú,akkor még az én anyósom szent:D:)

"A kecskének nagy szakálla van,az anyósomnak nagy pofája van!"

2010. jún. 6. 19:41
 7/27 anonim ***** válasza:

Hmm.. ismerős. Vagyis nem nekem, hanem anyukámnak :)

Sajna mi is a nagyival lakunk, és megkeseriti az életünket. Mindig kiművel valamit. Anyu és ő már nagyon sokszor hajba kaptak (szó szerint!) Volt, amikor apu meg én állitottuk le őket. De ez már 15 éve megy, senki se költözik. Azért még remélem kibirják egymás mellett..

Amugy az első válaszolónak : Teljesen jól teszed, végülis tényleg ő nevelte fel életed párját.

Anyukám sajnos ezt nem tudja megérteni, hogy ebben a házban nagymamám lakott először, és ő nevelte fel apukámat. :S

2010. jún. 6. 19:44
 8/27 A kérdező kommentje:

"Mert mindenféle családtagnál(nagynéni, apa, nagyszülő, unokahúg, sogornő stb., stb.) találsz kiállhatatlan, utálatos, veszekedős embert."

Igen, ez így van, csak nem kell mindegyikkel együtt élned.

Normálisan egy pár külön él, vagy a gyerekeikkel és kész.

Azért szidom és azért itt, mert jobb inkább itt kiélnem, mint, hogy kiborítsam a bilit és összekapjak vele, aztán hetekig úgy kelljen a lakásban közlekedni. Már anélkül is terhes a jelenléte.....

2010. jún. 6. 19:45
 9/27 anonim ***** válasza:

Én anyósomtól nem,csak a sógornőmtől kaptam hideglelést,de már szerencsére nem kell egy levegőt szívnom Vele..Amúgy nekem jó anyósom van,nnem panaszkodhatom!

Szerintem vedd be alesz@rom tablettát,és amikor tehetetlen dühöt érzel,akkor inkább vonulj be a szobába pár percre.Ha beszólnál,akkor TE lennél a fekete bárány,meg kapnád az ívet,hogy az ő háza,meg bla bla bla.Ha teheted,panaszkodd ki magadat egy barátnődnek,esetleg a párodnak olyankor,persze úgy,hogy szegény ne azt érezze,két tűz közé került...

2010. jún. 6. 19:51
 10/27 anonim ***** válasza:
22%
Es a te anyukàdat a férjed el tudja viselni?Miért mindig a fiùs anyàkkal van baj?Lehet lepontozni,de ez nekem egy kicsit furcsa.
2010. jún. 6. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!