Anyósomtól hideglelést kapok! Más is van ezzel így, akik egy lakásba kényszerültek vele és megőrülnek tőle? Hogy bírtad ki, amíg nem költöztetek el?
Szervusz! Én nem élek egyik szülővel sem, de megpróbáltam beleélni magam. Iszonyú lehet! Ha van kedved inkább írj néhány példát arra, hogy mi az ami veled történik ilyen konfliktusok során, s te milyen megoldásokkal szoktál előrukkolni.
Szerintem ez segít levezetni a feszültséget. ;)
anyám odáig van a páromért, és a párom is szereti az anyámat, mert anyám laza, jópofa stb....
de még így is problémás lenne, ha együtt laknánk....
hát még ebben a szituban, hogy egy megkeseredett vénasszonnyal kell az időt töltenem
Látom, te csak azokat a válaszadókat szereted, akik egyetértenek veled. Nyilván fáj az igazság.
Első voltam
Szerintem nagyon nehéz együtt élni egy olyan emberrel aki nagyon eltérő. Még ezt a helyzetet lehet tuningolni azzal, hogy csak azért is aláteszek a másik alá helyzetet produkál. Fogalmam sincs mit tegyél ebben a helyzetben, mert én még nem voltam ilyen helyzetben az elmúlt 30 év során. Minden elismerésem, hogy türelemmel vagy felé.
Jó lenne tudni, hogy milyen helyzeteket kell elviselned. Talán többen fogják látni, hogy nem is igazán olyan egyszerű.
Most őszintén! Miért bántjátok a kérdezőt? Azért mert ide jött panaszkodni? Nyilván Ő sem szent, Ő is csinál hülyeségeket, de azért arra kíváncsi lennék, hány fikázó élt együtt huzamosan az anyósával, aki gonosz volt és álszent? Én sajnos 11 évet éltem egy ilyen nő mellett, aki ha nem az volt, amit ő akart, akkor gonosz volt, ordibált, sértődötten járt-kelt a lakásban. Az sem igaz, hogy ha a meny ment oda lakni, akkor szőnyeg alatt kell közlekednie, hogy elviselje az anyósa álszent, alávaló húzásait. Szóval nekem volt részem benne, nem ítélkezem..... Fikázók, volt részetek benne?
Kérdezőnek: férjed mit szól hozzá? Hogy érted azt, hogy nem Ti éltek a házában, Ő él a Ti házatokban? Miért? Nem tudja ellátni magát? Az az igazság, hogy sok mindent nem tudsz tenni sajnos, ha nem megoldható a különélés. Sajnállak. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!