Szerintetek fura, hogy ennyire jóban vagyok az ex-anyósommal?
Utolsó, nem az anyósát szereti, hanem a VOLT anyóst -nagyon nem mindegy!
Lehet míg jelenlegi volt, addig tán nem is volt olyan jó a kapcsolatuk.....
Kérdező, mi azt honnan tudhatnánk, hogy fura-e?
Nem tudjuk, régen is ilyen jó volt-e a kapcsolatotok vagy hirtelen mutatkozik markáns javulás?
Nem tudjuk miért váltatok el?
Nem ismerjük a körülményeiteket.
Mert ha teszem fel a férjed, az ő fia otthagyott 2 pici gyerekkel egy aranyásó miatt, egy gusztustalan válással és az anyósod igyekszik segíteni, ahol tud -akkor nem fura.
Viszont mivel egyáltalán megkérdezted, felmerült benned a gondolat, ez jelenthet azért valamit.
Továbbá, ha anyósod veled, neked beszéli ki a fia jelenlegi kapcsolatát, az nem valami elegáns dolog meg nem is erről híres a jó anyós, ha érted.
Elképzelem, hogy ti mondjuk teljesen átlagosan elváltatatok, fifty-fifty alapon hibázva, erre szépen összeültök az ex-anyóssal, aztán leszeditek a csajról a keresztvizet, meg anyós téged, a volt asszonyt ajnároz, hív vendégségbe, hát, mit mondjak, megintcsak nem erről híres a jó anyós. Képzelem a jelenlegi pár mennyire örülhet ennek!
Vagy neked nem lenne ezzel gondod? Ha a mostani anyósod (anyósnak való) a nála tartott közös kávézgatások közepette kibeszélne az ex-asszonynak, barátnőnek?
Én is igen jóban voltam az exanyósommal haláláig, rendszeresen talalkoztunk meg beszélgettünk, de az ex új kapcsolatáról nem igazán beszéltünk, ez egyikünknem sem jutott eszébe. (Habár rá eleve nem volt jellemzö a "kibeszélés", a magánügyeket annak is tartotta mindenkivel szemben)
De nálunk ez a jó kapcsolat már a házasságkötés elött is megvolt, a házasság alatt is ugyanígy megmaradt és a válás után sem szakadt meg.
SZerintem AZZAL nincs gond, ha valaki az exanyóssal jó kapcsolatban van, DE AZZAL igen, ha ez pletykaparti, föleg az ex magánéletéröl.
Szerintem rendben van,hogy jóban maradtatok, 12 éven keresztül ismertétek egymást. Nem vele szakítottál,hanem a fiával.
De az nekem már túlzás,hogy kibeszéli az exed új barátnőjét.
Tiszteletben kéne tartania,hogy egyrészt a fia őt választotta, másrészt téged sem kéne terhelnie a belső infókkal, semmi közöd hozzá és nem hiszem,hogy érdekel annyira,csak fájó lehet ennyi év után, hogy mással van.
Szóval én a kapcsolatot megtartanám, de a fiáról megkérném, hogy ne beszélgessünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!