Ti hogy reagálnátok ha a párotok a volt párjával találkozna akivel van is egy közös gyerekük?
Ne kezdj el hisztizni a helyzeten, mert csak magad alatt vágod a fejszét.
A párodnak volt előtted élete, valószínű jó pár évet élet együtt a volt párjával. Közös gyerekük is van. Egyértelmű, hogy nem lehet csak úgy megszakítani a kapcsolatot, már csak a gyerek miatt sem.
Több elvált pár ismerősöm van, és hiába váltak el csúnyán, ugyanúgy tartják valamilyen szinten a kapcsolatot a gyerekek miatt, legalább annyira, hogy mikor viszi el, mikor hozza stb.
Ez benne volt a pakliban, amikor gyerekes apukával kezdtél ismerkedni.
Biztos rossz érzés és féltékeny lehetsz, de próbálj megbízni benne
Egész más élethelyzetben vagyok, de azt vallom, hogy ha egyszer elváltak, akkor kizárólag a gyerek kösse őket össze. Ha beszélgetnek, kizárólag a gyerek miatt/ügyében beszélgessenek.
Pláne ne lelkizzenek egymással, azt mindenki a saját (új) párjával vagy rokonaival, barátaival oldja meg.
Sajnos egyetértek azokkal, akik szerint valószínű fo...ik attól, hogy ha az exe meghal, akkor őhozzá kerül a gyerek. Az a gyerek, aki őt annyira érdekli, hogy kéthetente, havonta találkozik vele.
Egyébként is jelzésértékű, hogy a gyerekre nem akar időt szánni, a volt párjára (annak saját problémájára) meg igen.
Igen, sz... ember, nekem is az a véleményem.
"Eddig nem volt felhőtlen a viszonyuk mindig ment a harc bár mostanában azért kezd normalizálódni a viszonyuk"
És neked most muszáj keritened gyorsan egy okot, hogy megint legyen valami "harc" köztetek?? Ebből csak azt tudom levonni, hogy ha nem lenne az ex feleség, akkor is találnál valami okot, hogy tudj kötekedni, mert egyszerűen nem tudsz nyugalomban élni...
"Egész más élethelyzetben vagyok, de azt vallom, hogy ha egyszer elváltak, akkor kizárólag a gyerek kösse őket össze. Ha beszélgetnek, kizárólag a gyerek miatt/ügyében beszélgessenek. "
Szerintem meg senkinek nem írhatod elő, kivel miről beszélgessen. Attól, hogy a közös élet véget ért, még lehet normális, akár baráti viszony is azzal, aki kívül-belül ismer, és közös múltatok van, nem kell úgy viselkedni, mint két vadidegen, akiket csak egy közös feladat tart úgy-ahogy össze, amúgy le se sz..rják egymást. Még ha az egyik haldoklik, akkor se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!