Ti hogy reagálnátok ha a párotok a volt párjával találkozna akivel van is egy közös gyerekük?
"Nem sokat van nálunk a gyerek.. Havonta ha egyszeer vagy ritkán kéthetente."
Igaza van az exnek! Az ilyenre nem is használnám az apa szót..
Ez egy nagyon nehez kerdes , mondom ezt úgy h voltam en is masodikfeleség , gyerekekmeg minden
Voltam elvaltis, amikor a voltferjem csak " segitett" bevasarolni de egy gyorsmenetet lezavartunk , volt köztunk egy hosszúkapcsolat , ugye es reflexek muködtek .
Vagy gondolod hogy rád gondolva visszafogjákmagukat ? Meg erdekesebb is igy h te mit sem sejtöen varsz otthon. Sajnos ez sokak igazsaga csak nem akarjak belatni .
Söt az új személy belépése újraösszehozhatja ha csak par numera erejéig is a volt párokat meg akkor is ha mar semmit nem akarnak egymastól .
Ha feltekenykedsz csak olajlesz a tuzre , meg izgibb lesz minden
Tehat ne tedd , ezt vagy elfogadod vagy röhögteted magad ez a két út van elötted.
Ahogy irod a pasi eléggé rossz férj es apa anyag , tehat nem hiszem hogy a volt feleségvissza akarja , tehat kizárt hogy összealljanak újból .
Ennek a fuggvenyeben es a tudataban döntsel hogy neked mi es hogy a jó .
Csak öszinte voltam
Tehat ha egyszer kapcsolat van köztuk, akkor abba barmi belefer , de ezt te kontrollalni nem tudod es nem is tenne jót mert kiabranditóanhatna, olyan lennél mint egybörtönör .
Csak a te hozzaallasod tudod megvaltozatni a helyzethez , hogy jó igy neked vagy nem
Elöfordulhat az is h mar nagyon kiábrándultak egymasból vagy a pasi huseges tipus , van ilyen is , vagy ha szerelmes beled igazan akkor nem tud megcsalni
"vagy ha szerelmes beled igazan akkor nem tud megcsalni"
Azért erre ne igyál mérget.:-)
A párod tényleg szar ember, ennyi, közel sem apa, maximum spermadonor, és most fosik, mertha az exnél komoly bajt diagnosztizálnak, onnantól foglalkoznia is kell a gyerekével.
Én nem lenmék együtt ilyen emberrel. A gyerekét letojja, az ezen -tök jogosan kiakadó volt nőjével kiabál, remek pasas, valoban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!