Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy reagálnátok ha a...

Ti hogy reagálnátok ha a párotok a volt párjával találkozna akivel van is egy közös gyerekük?

Figyelt kérdés
Eddig nem volt felhőtlen a viszonyuk mindig ment a harc bár mostanában azért kezd normalizálódni a viszonyuk. A gyerek anyjánál kiderült egy betegség ami ha nincs kezelve akkor komoly baj is lehet belőle. A párom ráírt, hogy ha bármikor beszélni akar akkor ő ittvan neki. Találkoznak is. Csak ez azért fura mert eddig mondom, kb ment a köpködés a másikra. Ki hogy reagalna erre a helyzetre? Vajon még mindig szereti a gyerek anyját?
2018. jan. 18. 19:52
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
78%
Nos, ha ennyire nyűg a gyerek a párodnak, akkor nem kell csodálkozni, hogy bexart, mi lesz vele, ha a volt párjával történik valami...Vagy szeretnéd te nevelni a párod gyerekét? Ő ugyanis nem fog megváltozni, ezután se lesz rá több ideje, rád fog maradni az egész, ha neadj'isten hozzátok kerül szegény kis kölyök.
2018. jan. 18. 20:42
 12/36 anonim válasza:
76%
Szerintem nem kell aggodj ha eddig nem bèkültek ki eztán se fognak. Az exet nen hisze hogy a párod mèg èrdekelnè mint fèrfi. Inkább arra kìváncsi hogy apakènt meg tudna e már felelni az elvárásainak bele fèr e a párod èletèbe a gyerek, te el tudnád e fogadni h más gyerekèt neveld ha arròl lenne szó. Inkább ezen gondolkodj ahejett h fèltèkenykedsz. Ès ha ne adj isten meghal az ex valòszìnüleg hozzátok kerül a gyerek csak neked lesz választási lehetősèged
2018. jan. 18. 20:46
 13/36 anonim ***** válasza:
83%

"Nem sokat van nálunk a gyerek.. Havonta ha egyszeer vagy ritkán kéthetente."

Igaza van az exnek! Az ilyenre nem is használnám az apa szót..

2018. jan. 18. 20:50
 14/36 anonim ***** válasza:
36%

Ez egy nagyon nehez kerdes , mondom ezt úgy h voltam en is masodikfeleség , gyerekekmeg minden

Voltam elvaltis, amikor a voltferjem csak " segitett" bevasarolni de egy gyorsmenetet lezavartunk , volt köztunk egy hosszúkapcsolat , ugye es reflexek muködtek .

Vagy gondolod hogy rád gondolva visszafogjákmagukat ? Meg erdekesebb is igy h te mit sem sejtöen varsz otthon. Sajnos ez sokak igazsaga csak nem akarjak belatni .

Söt az új személy belépése újraösszehozhatja ha csak par numera erejéig is a volt párokat meg akkor is ha mar semmit nem akarnak egymastól .

Ha feltekenykedsz csak olajlesz a tuzre , meg izgibb lesz minden

Tehat ne tedd , ezt vagy elfogadod vagy röhögteted magad ez a két út van elötted.

Ahogy irod a pasi eléggé rossz férj es apa anyag , tehat nem hiszem hogy a volt feleségvissza akarja , tehat kizárt hogy összealljanak újból .

Ennek a fuggvenyeben es a tudataban döntsel hogy neked mi es hogy a jó .

Csak öszinte voltam

2018. jan. 18. 21:28
 15/36 anonim ***** válasza:
31%

Tehat ha egyszer kapcsolat van köztuk, akkor abba barmi belefer , de ezt te kontrollalni nem tudod es nem is tenne jót mert kiabranditóanhatna, olyan lennél mint egybörtönör .

Csak a te hozzaallasod tudod megvaltozatni a helyzethez , hogy jó igy neked vagy nem

Elöfordulhat az is h mar nagyon kiábrándultak egymasból vagy a pasi huseges tipus , van ilyen is , vagy ha szerelmes beled igazan akkor nem tud megcsalni

2018. jan. 18. 21:33
 16/36 anonim ***** válasza:
43%

"vagy ha szerelmes beled igazan akkor nem tud megcsalni"

Azért erre ne igyál mérget.:-)

2018. jan. 18. 21:45
 17/36 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem a dolog hátterében az állhat, hogy nem akarja azt, hogy a gyerek anyjával bármi történjen. Ahogy leírtad nem igazán foglalkozik vele, szóval vagy azért próbál segíteni nehogy hozzátok kerüljön a gyerek az anya állapota miatt, vagy azért mert belé csapott a felismerés, hogy a gyereknek nem lenne jó, ha bármi lenne az anyjával, ezért segít nekik.
2018. jan. 19. 00:13
 18/36 anonim ***** válasza:
63%
Én össze se jönnék olyan pasival, akinek elég, ha havonta egyszer látja a gyerekét és balhézik a gyerek anyjával, de te tudod. Mindenesetre ha végre próbál apa lenni, nincs jogod akadályozni.
2018. jan. 19. 04:47
 19/36 anonim ***** válasza:
53%

A párod tényleg szar ember, ennyi, közel sem apa, maximum spermadonor, és most fosik, mertha az exnél komoly bajt diagnosztizálnak, onnantól foglalkoznia is kell a gyerekével.

Én nem lenmék együtt ilyen emberrel. A gyerekét letojja, az ezen -tök jogosan kiakadó volt nőjével kiabál, remek pasas, valoban...

2018. jan. 19. 08:18
 20/36 anonim ***** válasza:
54%
Teljesen normális a hozzáállása! Van tőle egy gyereke, aki mindig össze fogja őket kötni, még ha neked nem is tetszik (nekem se tetszene, de akkor kerülni kell a gyerekes férfiakat). Akármilyen egészségügyi gondja van/lesz, az hatni fog a férjedre a gyerek miatt.
2018. jan. 19. 08:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!