Ott szeretnék aludni a barátomnál. Hogyan tudnám rábeszélni szüleim?
Figyelt kérdés
Majdnem fél éve járunk, nem szeretkeztünk még. Ott szeretnék aludni nála, de anyukámék nem engedik. Nem is a szexet, hanem azt, hogy együtt aludjunk. Ti hogyan győztétek meg őket? L/16,52010. jún. 5. 14:33
11/16 anonim válasza:
21 évesen aludtam fiúnál először.Szerintem te is ki fogod bírni legalább 18-ig.
12/16 anonim válasza:
Fél év kevés idő, és különben is 16 éves vagy. Én sem engednélek el.
13/16 anonim válasza:
Miért kell odaírni, hogy 16,5? Akkor is csak 16, ha már csak 1 hét választ el a 17-től.
14/16 anonim válasza:
A barátommal nagyon szeretjük egymást és a barátom nem erőltet semmi olyat amit nem szeretnél. Ha ott aludnék nála nem biztos, hogy szexelnénk mert én csak akkor ha már biztos készen állok rá. És bizz benned tudom, hogy mit csinálok ne aggódj értem. Tudom anya, hogy te csak jót akarsz nekem ezt köszönöm is, de hidd el nem csinálok olyat amit később megbánnék.
Én valami ilyesmit mondanék:)17l
15/16 anonim válasza:
Szerintem hívd el hozzátok a barátodat és beszéljétek meg 4-esben anyukádékkal. Ha attól jobban érzik magukat a szüleid, a srác megadhatná nekik az ő szülei telszámát is.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat :)
2010. jún. 6. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!