Egy gyerek az nagy felelősség?
19 éves fiú vagyok. Ringattam a kezemben a kisbabát, nagyon jó érzés volt. Az a baba illat nagyon kellemes érzés volt. Kell aggódni az végett ha teherbe esik a barátnőm? Jelenleg nincs senkim, de azer kell azért felkészülni arra is, ha megtörténik az, hogy teherbe esik a lány.
Mit csinálnátok? Arra is kell gondolni ha anyagilag nem lenne annyi pénzünk a dolgokra de véletlenül teherbe esne a lány. Mert megtörténhet. Kell ezért félni - aggódni?
Mi ez a kérdés?
Ha felelősségteljesen védekeztek 99,9%, hogy nem fog teherbe esni.
Ha meg mégis, akkor elmész szépen dolgozni etc. és megteremted a gyermekednek a megfelelő környezetet.
Atya.Úr.Isten.
Remélem ez csak valami esti provokatív kérdés. Ha nem, akkor eredj kérdezd meg erről apádat, hátha helyre rak, ha már eddig nem tette meg.
Csak annyira kell aggódni, amennyire szeretnél vagy nem szeretnél anyagilag felelős lenni 2 évtizedig a gyerekért.
Ha nem szeretnél, akkor bölcsebb védekezni.
Kell hát. Akkor legyen gyereked, ha anyagilag és lelkileg is tudod vállalni. A gyerekvállalás nem abból áll, hogy jaj de cuki meg vásárolgatok cuki baba cuccokat. Sok pénz, akkor is ha nem mindenből a legdrágábbat veszi az ember, de szellemileg még több. Nem csak a baba illat van meg ringatás.
Ott az éjszakázás, a nehéz döntések, a hisztik, rengeteg dolog. 19 évesen pedig nagyon korai. Mondom ezt úgy hogy 21 éves voltam mikor gyerekem született.
Akármennyire csúnyán hangzik, a nőnek kell leginkább átgondolni, hogy tényleg akar e gyereket, akkor is ha egyedül kell felnevelnie. A pasik (kisfiúk) már elég hamar lelépnek. Nem mondok példát, szerintem mindenki ismer ilyet.
Havi 500-800 Ft 😂😂😂😂
A 3 kg-s újszülöttnek csak a kaja volt 20 ezer Ft havi szinten. És meg ott a pelenka. A többit hagyjuk is, először ezt emészd meg..
Èrdemes megnézni a szüleidet hogy néznek ki , azóta mióta megszülettél . Azóta csak a számlákat fizetik es arra koncentrálnak h neked elöteremtsék ( ha még otthon laksz)
Minimum egy évtizedig nem ferfi es nö voltak hanem szulök
Nem néztek ki mindig igy
Ezek alapján döntsd el hogy kell e aggódni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!