Hogyan szivassam meg a nővéremet? (bővebben lenn)
Tudom,gyerekes a kérdés, de a nővérem nagyon el lett szállva magától, amit nagyon meguntam.
Amikor hazaér össze-vissza utasítgat, és amikor neki járna büntetés, kimagyarázza magát, és rámkeni.Nagyon tele van vele a f@szom.Help pls.
Engem nem érdekel milyen korszakban van, és milyen korszakban lesz, egy kis meglecékztetést megérdemel.
Egy gonosz kis dög.
De azért köszönöm a felvilágosításod.
Két év múlva megérted :D
Én is 15 vagyok, ha te lennél a húgom jól megvernélek egy ilyen húzás után, van elég bajom magammal anélkül is, hogy a kishúgom beleokoskodjon :P
Nekem is pontosan ugyan ez a problémám és nagyon meg tudtam őt szivatni :)
Példának: amíg nem figyel csord el a telefonját és állítsd át rajta a PIN-kódot :) persze jegyezd fel mert ha a Szegény kislány az anyucihoz fordul akkor azért még a pofon előtt állítsd vissza XD
de valami viccesebb :) : Példa : (ha van) kérd el a gépét azzal hogy egy kicsit kell neked a leckéhez. Ha neked is van akkor egy kicsit állítsd át és mond azt hogy nem működik XD , és állítsd át a gépén a jelszó csakúgy mint a mobilnál.
vagy tegyél egy kis gombostűt az ágyába XD nem szúrja át a veséjét csak fáj neki :) és te megvonhatod a válladat hogy tartson nagyobb rendet a szobájában XDXDXD
Én 3 zacskó pizzás Fornetti-t vettem neki 2500-ért CSAK AZÉRT CSERÉBE HOGY A GÉPÉT KARBAN TARTHASSAM !!!!!!!!!!!!!
*és persze b@szott abba hogy odaadja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!