Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen élet után normális család?

Ilyen élet után normális család?

Figyelt kérdés
Van egy lány az ismerőseim között aki prostiként dolgozott, járt ki külföldre is stb. Ezt csinálta évekig, aztán hazaköltözött, elkezdett rendesen dolgozni és van neki egy barátja. Állítólag jó a kapcsolatuk. Ez hogy nem gáz neki? Itt a környéken mindenki ismeri, tudja mit csinált, ha születnek gyerekei nem fogják őt szégyellni?

2018. jan. 3. 11:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%

És neked milyen életed van? Más magánéletével foglalkozol, meg véleményt alkotsz.

Ritka aki ki tud lépni, és azt meg kell becsülni. Ha kedves értelmes lány, én is simán vállalnék egy ilyet, értelmiségiként is.

2018. jan. 3. 13:53
 12/17 anonim válasza:
32%
Mert olyan értelmiségi vagy, aki csak képen láttál nőt eddig.
2018. jan. 3. 14:08
 13/17 anonim válasza:
86%
Már elnézést, de a mai lányok (tisztelet a kivételnek) kB mindenkivel lefekszenek, egy buliban öten mennek végig rajtuk. Semmivel nem különb egy prosti sem, csak neki volt annyi esze hogy pénzt keressen vele.
2018. jan. 3. 14:15
 14/17 anonim ***** válasza:
93%
Közöd? Egyébként meg miért ne lenne joga kiszállni, új életet kezdeni, boldognak lenni? Mindjuk én biztosan elköltöznék valami olyan helyre, ahol nem kell ilyen rosszindulatú, más életében válykáló falusi asszonyokkal hadakoznom...
2018. jan. 3. 14:22
 15/17 anonim ***** válasza:
74%
Majd elköltöznek.
2018. jan. 3. 19:18
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg lány van, aki nem hivatásosan ugyan, de egy jó nagy ribi kamaszkorában/huszonévesen, mert manapság az a menő, ha minden hétvégén végigdugod az egész diszkót. Mégis a legtöbbjüknek utána lesz tartós párkapcsolata, gyerekei, miután felnőnek és rájönnek, hogy az a normális. Én nem látok nagy különbséget a között, hogy pénzért vagy népszerűségért fekszik össze az ember idegenekkel. Újrakezdeni, változtatni mindig lehet.
2018. ápr. 12. 13:59
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van egy ilyen ismerosom, o mar babat is var. Jo par evre el is tunt a kozossegi oldalakrol, mar azt hittem meghalt, vagy valami nagy bajba keveredett.
2018. máj. 29. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!