Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan húzom fel magam?

Jogosan húzom fel magam?

Figyelt kérdés

Nemrég volt az esküvőnk. Tegnap átmentünk férjem testvéréhez (neki is van férje, plusz már gyerek is) és előkerült a téma, hogy milyen jó buli volt stb. Aztán mondom neki, hogy igen mi is jobban kiélveztük volna, ha nem kellett volna a pakolással foglalkozni. Tényleg hiába voltak előre csomagolt sütik, mi pluszban is adtunk mindenkinek. Na a lényeg az én drága sógornőm elkezdi megjegyezni, hogy nekik nem lett csomagolva az esküvői tortából, pedig látta, hogy maradt és szívesen evett volna még belőle. Hát kikerekedett a szemem. Mindenből pakoltunk nekik, amiből tudtunk és persze sokat. Ja igen pluszban megjegyezte azt is, hogy a férje (vegetáriánus, neki külön volt kaja rendelve), hagyott egy csomó kaját az miért nem lett becsomagolva. Mondom hát valószínű kirakták éjfélkor és megették a vendégek a "csomó kaját", amit hagyott a kb 2 db rántott gombát. És hozzáteszem, mi az ő esküvőjükön egy darab szalvétát nem kaptunk. Még a testvére sem. Jogosan háborodom fel? Ha annyira kellett neki a süti, miért nem szólt? Így is tele volt a tkm, hogy a saját lagzimon kb 2 órán keresztül csomagoltam, nem csak ő járt a fejemben.

A másik, hogy elkezdett áradozni neki mekkorra vágyálma már egy százezreket érő neves divatház által tervezett cipő/ táska stb. Teljesen rá van pörögve a témára. Mondom neki, hogy ezek olyan felesleges dolgok az életben. Férje, én férjem is helyesel.

Erre benyőg nekem egy ilyet, hogy:- hát ő biztos azért vàgyik ilyenekre, mert neki már megvan a családja.-

Köpni-nyelni nem tudtam. Most komolyan azzal támadott be, hogy nekem még nincs gyerekem, neki meg már van?

Komolyan mi a baja velem? Alapból kedves, de még sorolhatnám az ilyen kis dolgait. Karácsonyra is megyünk át hozzájuk, de már most görcsben áll a gyomrom. Én fújom fel?

2017. dec. 22. 10:02
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
95%

"Én fújom fel?"

igen, te fújod fel. komolyan ilyenekkel törődsz, ez a legnagyobb bajod? Istenem, szerintem itt most nagyon sokan irigyelnek téged. vállat kell rántani és xarni rá, jöjjön a következő téma. mikor felhozta, hogy neki nem jutott torta, a helyes válasz az lett volna, hogy gyere át hozzánk, van még egy raklap süti. vagy biztos valaki suttyomban megette, de még van, szívesen adunk még belőle.

te is aztán megéred a pénzed, jó házsártos asszony leszel...

2 órán át csomagoltál a lagzidon.... pffff!!! könyörgöm, a lagzi erről szól. eszeünk-iszunk, mulatunk, megvendégeljük a rokonságot. mert én a jövőre tartandó menyegzőmre nem azért hívom a rokonokat, hogy nekik keljen csomagolni, meg rendet rakni.

sőőőőt! ezt hallgasd! dekorosunk sem lesz! mi fogjuk párommal feltenni a dekort és mi is szedjük le!!! és basszus, nem fog letörni a körmöm...

2017. dec. 22. 11:31
 12/31 anonim ***** válasza:
90%
Egyébként ez a cipő-táska vágyakozás szerintem nem egy borzalmas dolog, gondolom, ő se azt mondta, hogy holnap rohan venni egy Hermés vagy Prada táskát meg néhány pár Salvatore Ferragamo cipőt.:-) Persze, hogy lehet élni ezek nélkül, de ki ne szeretne ilyet, ha könnyedén megteheti?
2017. dec. 22. 12:06
 13/31 anonim ***** válasza:
87%

ki kérte hogy csomagolj két órát?

ott volt a süti és kész.

te bazi érzékeny vagy hallod

2017. dec. 22. 12:24
 14/31 anonim ***** válasza:
32%

Ti tipikus nők vagytok.

Egy épkézláb mondatotok nincs. Csak beszóltok, megjegyzést tesztek, intrikáztok. Én rosszul vagyok az ilyenektől, akiknek minden mondata egy kétértelmű célzás, nyafogás, hiszti.

Nem is vagyok hajlandó szülni gyereket sem, képtelen lennék ilyen nők között tengődni óvoda-játszótér-iskola ideje alatt, tuti megőrülnék tőletek. Üres, semmitmondó nyafogás minden sorod, és így fog eltelni az egész életetek, hogy mindig találtok majd valakit aki utálhattok és szidhattok. Szánalmas.

Nem kell privátot írni, nem olvasom el egyiket sem.

35N

2017. dec. 22. 12:32
 15/31 anonim ***** válasza:
33%
"35/N", tudjuk, te vagy az, aki a kutyának se kellesz, ezért jársz ide kiélni a frusztrációdat.:D
2017. dec. 22. 13:02
 16/31 anonim válasza:
25%

14 es

Igazad van

15 ös te meg hadjan békén, mert véleményt írt és igaz a is van . Ennyi erőből te se vagy jobb !

14 es veled értek a legjobban egyett , ne törődj másokkal ha azok bántani próbálnak :)

2017. dec. 22. 13:07
 17/31 anonim ***** válasza:
52%
Na, még egy szerencsétlen.:D #16-os, a barátnőd már számtalan kérdéshez odaírta, hogy ő sose szül gyereket, párja sincs, és lám, milyen jó, nem függ senkitől. Érdemben a témához még egyszer sem sikerült hozzászólnia - itt sem.:D Pont egyformán "okosak" vagytok, az meg szánalmas, hogy idejöttök leoltani a kommentelőket azzal, hogy csak utálkozni tudnak, és egy értelmes mondatuk nincs. Tényleg nem tűnik fel, miért röhejes ez?:D
2017. dec. 22. 14:45
 18/31 anonim ***** válasza:
80%
"Én fújom fel?" - Igen.
2017. dec. 22. 16:02
 19/31 anonim ***** válasza:
23%
#15 - mar en is talakoztam vele, de ez nagyon szomoru :( Nem rohogok... :(
2017. dec. 22. 16:05
 20/31 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm szépen a hozzászólásokat. Valószínű mindenki csak azt tudta kiragadni a dologból, hogy 2 órát csomagoltam. Nem ez volt a lényeg, hanem az, hogy mindenkinek ízlésének megfelelően pakoltunk.

És a lényeg, hogy ha én nem kapok semmit és ezt szóvá sem teszem, akkor miért kapok egy ilyet vissza, hogy jó volt a lagzi, de még ettünk volna abból is?

Vagy miután egész nap azt hallgatom, hogy ő luxuséletre vágyik és mindenki mondja neki, ezek nem fontos dolgok, majd én is megjegyzem és kapok vissza egy olyat, amin "lehet" nem tudok változtatni, mert nem pénz kérdés ti, hogyan éreznétek magatokat?

De úgy látszik tényleg ilyen mocskos, önző világot élünk.

2017. dec. 22. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!