Ez jogosan zavaró nekem szerintetek?
Aki 2. vagy többedik kapcsolatában él nektek is vissza jár a párotok az ex házába segíteni (pl. fát vágni, udvart takarítani,stb.)mondván h ő csak a fiának segít ezzel!A fia 22 éves. Engem ez zavar, mit gondol rólunk aki látja h időnként ott az autónk az ex háza előtt reggeltől késő délutánig.
Nem beszélve arról h közbe együtt leülnek ebédelni mert estig nyilván nem étlen dolgozik. Nektek ilyen belefér? Másnál ez h működik?
Ha zavar, miért engeded?
Másokkal minek foglalkozol?
Én nem szeretném, ha egész napokat töltene a volt nővel, még ha tényleg csak segíteni jár oda. Ráadásul a "gyerek" már nem gyerek, ezeket a dolgokat az is megcsinálhatná.
Kérdés, hogy ti mióta vagytok együtt?
Mert ha nem régi a kapcsolat, ők meg így élnek évtizedek óta, akkor nem fogsz tudni változtatni, ... vagy csak nagyon nehezen.
Bocsánat, még álmos vagyok. Mot esett le, hogy te az ex barátnője vagy.
Akkor beszéld meg a pároddal.
Az #1 voltam.
Nyilván nem jogi kérdés, hanem érzelmekről szól, arra meg nincsenek szabályok, úgy érzel, ahogy.
Tudtad, hogy van egy fia meg egy exe, így mentél bele a kapcsolatba? Megismerted őt eléggé ahhoz, hogy tudhasd, hogyan viszonyul hozzájuk, mielőtt összeálltál vele?
Ha érdekel, hogy mások mit gondolnak: sokan már azt is rossz szemmel nézik, ha olyannal állsz össze, akinek van exe meg gyereke, ez nem zavart akkoriban? Akkor most miért lett fontos, hogy mit gondolnak mások?
Ha a te gyereked lenne, akkor is az lenne az elvárásod, hogy csak azért, mert már jogilag nagykorú, ne segítsen neki az apja (aki neked már az exed)?
#5: Írtam később, hogy még félálomban félreolvastam, azt hittem, hogy a kérdező a nő a gyerekkel, akihez visszajár a volt párja segíteni.
A jelenlegi nőnek tényleg nem kell engedni, de én nem járnék ilyen pasival aki egésznapokat az exnél tölt, mikor már 22 a gyerek.
És attol mert 22 a GYEREKE mér le kell szarni? Szánalmas "értékrend".
Persze, apám is szrik a fejemre mert a háülye mostohám féltékeny rám és tiltja hogy találkozzunk.
Mondjuk nekem egyszer tiltana meg bármit a férjem (ani nem nyilvánvalo bromság), kivágnám a fenébe.
tán látni szeretné a fiát. és tán ezzel tényleg segít neki, mert amíg az apja fát vág, addig a fia tanulhat vagy más kerti melót végezhet.
kérdező, te attól félsz, hogy a férjed/párod/mittoménik félrelép az exével???
Szerinted talán ez normális h vissza járok a volt páromhoz és segitek neki a ház körül -hiába a fiára hivatkozik.
Igen rosszul esik h már velem él és közbe visszajár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!